Masina de cinci ori mai ieftina a castigat: Panda a batut Tesla pe teren accidentat!

Masina de cinci ori mai ieftina a castigat: Panda a batut Tesla pe teren accidentat!
  • Masina de cinci ori mai ieftina a castigat
  • Panda a batut Tesla pe teren accidentat!
Distribuie pe Facebook

Fiat Panda sau Tesla Model X: care dintre cele doua se descurca mai bine pe teren accidentat? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Echipata cu o motorizare turbo in numai doi cilindri, de 0.9 litri si 85 de cai putere, versiunea Cross a gamei Fiat Panda este intruchiparea vie mecanica a proverbului Buturuga mica rastoarna carul mare. Fara niciun fel de gluma sau exagerare.

Scos, de curand, in teste, pe teren accidentat, micul SUV italian, care nu cantareste decat 1.165 de kilograme si, pe deasupra, este insotit de o cutie manuala cu sase rapoarte, a reusit sa bata Tesla. Nu insa orice Tesla, ci un Model X 100D cu doua motoare electrice, 417 si 660 Nm.

O Tesla Model X de peste cinci ori mai scumpa daca punem la socoteala ca aceasta a costat, de noua, undeva in jurul a 95.000 de lire sterline. Pe cand aceeasi versiune a Cross a gamei Fiat Panda isi intampina clientii alaturi de o nota de ~18.500 lire.

Unde (dar si cu cat) este mai bun micul SUV italian in comparatie cu Tesla care l-a insotit in duelul duelul dus pe teren accidentat, dupa cum precizam si anterior, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video. De aproape 20 de minute, asa ca este cazul sa te faci cat mai comod.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 2 August 2021