Nemtii vor revansa. Bavarezul M3 cheama la o liniuta noua Alfa de 510 cai putere!

Nemtii vor revansa. Bavarezul M3 cheama la o liniuta noua Alfa de 510 cai putere!
  • Noua Alfa Giulia Quadrifoglio ofera un V6 de 2.9 litri si 510 CP
  • Bavarezul BMW M3 Competition dispune de un I6 de 3 litri si 450 CP
  • Americanul Cadillac ATS-V propune un V6 de 3.6 litri si 470 CP
Distribuie pe Facebook

In confruntarea celor doua automobile de inalta performanta de pe continentul european s-a strecurat insa si un intrus, in 'persoana' americanului Cadillac ATS-V.

Batalia pe viata si pe moarte dintre noua Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio si ultima generatie a modelului BMW M3 Sedan continua. In episodul de astazi, cele doua automobile de inalta performanta de pe continentul european isi dau intalnire intr-o cursa de acceleratie pe 1.000 metri.

Inainte insa de a afla daca automobilul bavarez chiar reuseste sa-si ia revansa sau in fata rivalului sau italian ori cea din urma se impune si de-aceasta data, tinem sa reamintim ca ambele optiuni vin la pachet alaturi de un benzinar cu sase cilindri si doua turbine.

Ce-i drept, noua Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio a opta pentru o configuratie cu sase cilindri in V si capacitate de 2.9 litri, in timp ce ultima generatie a modelului BMW M3 Sedan a mers pe traditionalul sase cilindri in linie de trei litri, dupa cum cel mai probabil iti aduci aminte.

De asemenea, acelasi automobil italian propune o putere maxima de 510 CP, in timp ce rivalul sau bavarez mizeaza pe numai 450 de cai putere, multumita pachetului Competition cu care a fost echipat exemplarul din cazul de fata. Daca mai conteaza, fisa tehnica e completata de o cutie automata.

La final, asa cum precizam si anterior, de altfel, in confruntarea noilor Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio si BMW M3 Sedan s-a strecurat si modelul american Cadillac ATS-V, insotit la randul lui de un V6 bi-turbo - de 3.6 litri si 470 CP, si o transmisie automata.

Distribuie pe Facebook
mai multe