Noua masina de 365 CP de la Kia mai face o victima. A batut un Mustang cu motor V8 pe sfertul de mila

Noua masina de 365 CP de la Kia mai face o victima. A batut un Mustang cu motor V8 pe sfertul de mila
  • Australienii au pus fata in fata modelele Kia Stinger si Ford Mustang
  • Sfertul de mila a fost castigat de automobilul sud-coreean de 365 CP
  • Acesta a reusit sa se impuna in ciuda unui minus de aproximativ 45 CP
Distribuie pe Facebook

Cu tot cu cele doua portiere in plus, respectiv cei 45 de cai putere in minus alaturi de care a concurat impotriva muscle car-ului american cu motor in opt cilindri.

Noua Kia Stinger este un real succes. Masina companiei sud-coreene nu doar ca arata extrem de bine la exterior, insa impresioneaza inclusiv prin dotarile adoptate la nivel de interior. Apoi avem performantele versiunii de top GT, echipata cu un propulsor V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 de cai putere.

Potrivit primelor informatii, aceasta reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de cinci secunde. Viteza maxima este si ea pe masura: aproximativ 270 de kilometri pe ora. Iar vestile bune continua cu timpul necesar parcurgerii distantei de 402 metri sau, daca vrei, a celebrului sfert de mila.

La proba cu pricina, noua Kia Stinger GT poate spune chiar ca este mai rapida decat un Ford Mustang. Exista si dovezi care sa ne sustina afirmatia, masina companiei sud-coreene fiind pusa fata in fata cu versiunea V8 a muscle car-ului american. Care a pierdut, desi se bucura de avantajul unui plus 45 CP.

Si a pierdut bine, daca este sa analizam la sangele rezultatele celor doua automobile: 12.83 secunde versus 13.32 secunde. Dar indeajuns cu vorba, iata si materialul video cu intrecerea despre care vorbeam:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2018