Sefii de la Mercedes rad, cel mai probabil, in hohote. Cum arata noul BMW Seria 7 pus langa S-Class

Sefii de la Mercedes rad, cel mai probabil, in hohote. Cum arata noul BMW Seria 7 pus langa S-Class
  • Sefii de la Mercedes rad, cel mai probabil, in hohote
  • Cum arata noul BMW Seria 7 pus langa S-Class
Distribuie pe Facebook

Disponibil si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 100.000 de euro, controversatul autoturism bavarez impresioneaza - pe de alta parte, prin calitatea materialelor folosite la interior.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de-un an - chiar la finalul primaverii trecute, cea mai noua generatie a exclusivistului BMW Seria 7 a reusit sa starneasca nenumarate controverse, in special din cauza grilei masive a radiatorului. Conceput pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes S-Class, respectivul model cu lungimea de aproape 5.4 metri se mai poate lauda, spre disperarea persoanelor care urasc acest trend, si cu o pereche de faruri duble - cu luminile de zi amplasate, mai mult ori mai putin surprinzator, deasupra unitatilor pentru faza scurta / lunga.

Ce ramane insa atunci cand lasam deoparte design-ul si ne concentram pe celelalte aspecte - precum calitatea materialelor interioare, echipamentele prezente la bord sau confortul trenului de rulare? Raspunsul il vom regasi in materialul video de mai sus - ce surprinde, in 30+ de minute, duelul asteptat de toata lumea.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2023