Una costa 17.000 de lire, celelalte... cu aproape 20% mai mult. Test comparativ intre Lada Niva, Suzuki Jimny si Dacia Duster

Una costa 17.000 de lire, celelalte... cu aproape 20% mai mult. Test comparativ intre Lada Niva, Suzuki Jimny si Dacia Duster
  • Una costa 17.000 de lire, celelalte... cu aproape 20% mai mult
  • Test comparativ intre Lada Niva, Suzuki Jimny si Dacia Duster
Distribuie pe Facebook

Lada Niva, Suzuki Jimny sau Dacia Duster? Raspunsul la aceasta intrebare, cel putin daca vine vorba despre modul in care se descurca fiecare masina pe teren accidentat, in afara strazilor asfaltate, il aflam chiar din urmatorul material video!

Planuiesti achizitia unui nou automobil, iar printre caracteristicile pe care pui mare pret se numara, cumva, si capacitatea acestuia de a rula pe terenurile (extrem de) accidentate, departe de strazile asfaltate? Daca raspunsul la aceasta intrebare este afirmativ, ei bine... atunci ar trebui sa stii ca nu multe modele de serie se pot lauda cu o asemenea caracteristica, mai ales daca bugetul se invarte in jurul unei sume de 20.000 de lire sterline.

Ce este drept, nu multe nu inseamna deloc, asa cum o demonstreaza si urmatorul material video, lung de aproape 22 de minute, ce pune roata la roata la roata Lada Niva, Suzuki Jimny si Dacia Duster. Pentru o serie de provocari cum soferii celor trei vehicule rar vor intalni in viata de zi cu zi.

Inainte insa de a vedea cu se descurca fiecare masina in parte si, totodata, inainte de a auzi numele marelui castigator, tinem sa precizam cateva dintre specificatiile produselor ce compun trio-ul anterior mentionat. Incepem cu Lada Niva, ce vine cu un benzinar aspirat de 1.7 litri si numai 85 de cai, continuam cu Suzuki Jimny, oferit alaturi de un benzinar aspirat de 1.5 litri si 115 cai si incheiem cu Dacia si al sau turbodiesel de 1.5 litri si 115 cai.

Fieecare dintre cele trei automobile se bucura si de o transmisie manuala, cu cinci sau sase trepte de viteza in dotare, de la caz la caz, fisa cu specificatii tehnice fiind completata de (cate) un sistem de tractiune integrala. Fiecar model dintre masinile respective optand pentru o versiune diferita.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2022