Una costa 37.000 de lire, cealalta... de peste patru ori mai mult. Test comparativ intre Toyota Land Cruiser si Mercedes-AMG G 63

Una costa 37.000 de lire, cealalta... de peste patru ori mai mult. Test comparativ intre Toyota Land Cruiser si Mercedes-AMG G 63
  • Una costa 37.000 de lire, cealalta... de peste patru ori mai mult
  • Test comparativ intre Toyota Land Cruiser si Mercedes-AMG G 63
Distribuie pe Facebook

Toyota Land Cruiser sau Mercedes-AMG G 63? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Oferita la preturi ce pornesc de la 37.000 de lire sterline - daca vine vorba despre piata din Marea Britanie, actuala Toyota Land Cruiser ocupa un loc fruntas in topul celor mai capabile masini ale planetei. Cum se descurca insa off-roader-ul japonez in fata noului Mercedes-AMG G 63?

Inainte de a descoperi - in detaliu, raspunsul la aceasta intrebare, trebuie precizat ca produsul marcii din Stuttgart costa, la 157.000 de lire sterline, de peste patru ori mai mult. Diferente majore intalnim si la nivelul motorizarii.

Daca actuala Toyota Land Cruiser mizeaza pe serviciile unui propulsor turbodiesel - de doar 2.8 litri si numai 204 CP, noul Mercedes-AMG G 63 vine la pachet, oarecum inutil de mentionat, alaturi de un benzinar cu doua turbine. De 4.0 litri si undeva in jurul a 585 de cai putere, evident.

Totodata, off-roader-ul german vine incaltat cu anvelope concepute pentru a oferi un maxim de performanta pe asfalt, o alta problema costand in evacuarea centrala - pozitionata imediat sub praguri. Ce afecteaza garda la sol.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2022