Una costa 48.000 de lire, cealalalta... cu peste 30.000 mai mult. Test comparativ intre noua Skoda Kodiaq RS si Porsche Cayenne

Una costa 48.000 de lire, cealalalta... cu peste 30.000 mai mult. Test comparativ intre noua Skoda Kodiaq RS si Porsche Cayenne
  • Una costa 48.000 de lire, cealalalta... cu peste 30.000 mai mult
  • Test comparativ intre noua Skoda Kodiaq RS si Porsche Cayenne
Distribuie pe Facebook

Skoda Kodiaq RS ori Porsche Cayenne E-Hybrid? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Dezvelita publicului larg in urma cu aproape doi ani, inca de la finalul primaverii lui 2021, cea mai recenta iteratie a SUV-ului comercializat de Skoda sub denumirea de Kodiaq se vinde la momentul actual - zilele acestea, intr-un numar impresionant de savori si arome. Printre multiplele optiuni oferite cumparatorilor se regaseste si o varianta de inalta performanta disponibila sub indicativul RS, respectiva versiune punand la dispozitia persoanei prezente la volan un propulsor turbo de 2.0 litri - pe benzina, cu 245 CP.

Lista atractiilor principale continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o cutie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar sapte secunde. Deloc rau, insa complet nesemnificativ pentru urmatorul material video - in care modelul modelul mentionat si anterior se dueleaza in off-road, extrem de important de precizat, cu un Porsche Cayenne E-Hybrid.

Distribuie pe Facebook
mai multe