Una costa 68.800 de lire, cealalta... cu aproape 30% mai mult. Test comparativ intre Porsche Macan GTS si BMW X3 M Competition

Una costa 68.800 de lire, cealalta... cu aproape 30% mai mult.  Test comparativ intre Porsche Macan GTS si BMW X3 M Competition
  • Una costa 68.800 de lire, cealalta... cu aproape 30% mai mult
  • Test comparativ intre Porsche Macan GTS si BMW X3 M Competition
Distribuie pe Facebook

Porsche Macan GTS sau BMW X3 M Competition? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam din urmatorul material video!

Dezvelita publicului larg in urma cu aproximativ noua ani si trecuta recent, in 2021, printr-un facelift major, prima generatie a gamei oferite de Porsche sub numele de Macan se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai mult ori mai putin surprinzator, si o varianta disponibila sub denumirea de Macan GTS, alaturi de o unitate V6 twin-turbo de 2.9 litri - pe benzina.

Comercializat la preturi incepand de la circa 68.800 de lire - daca vine vorba cumva despre piata din Marea Britanie, respectivul SUV isi va intampina potentialii clienti in compania a 440 de cai putere si 550 de Newton-Metri. Tractiunea integrala este standard, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de 4.5 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza de 272 de kilometri pe ora.

Lansata pe piata in urma cu numai trei ani si jumatate - la inceputul lui 2019, prima generatie a modelului botezat BMW X3 M Competiton dispune, la randul sau, de un benzinar dotat cu sase cilindri si doua turbine, motorizarea cu capacitatea de 2.993 de centimetri cubi promitand, ce este drept, un total de 510 CP si 650 Nm. Livrat - din nou, exclusiv ambelor punti, de unde si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Insotit de o nota de plata de 89.070 de lire - inainte de a lua in calcul si eventualele optionale, acelasi autotursim bavarez mai are de anuntat si o viteza limitata la 250 km/h. Nu ca ar conta neaparat - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, cu urmatorul material video surprinzand respectivele vehicule de clasa medie intr-un duel pe viata si pe moarte organizat in afara drumurilor perfect asfaltate si departe de marile circuite ale planetei, in off-road.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2022