VIDEO: Noua masina de la Mercedes bate un Porsche de parca ar avea motor diesel

VIDEO: Noua masina de la Mercedes bate un Porsche de parca ar avea motor diesel
  • Top Gear pune fata in fata GLC63 AMG S si Macan Turbo PP
  • SUV-ul Mercedes are un motor V8 de patru litri si 510 CP
  • Rivalul de Porsche vine cu doi cilindri si 70 CP in minus
Distribuie pe Facebook

Echipata cu un benzinar in opt cilindri, de patru litri si pana la 510 CP, prima generatie a modelului GLC63 AMG este o bestie de automobil.

La doar patru zile distanta de la anuntul facut de Mercedes, potrivit caruia modelul GLC63 AMG S a devenit cel mai rapid SUV de la Nurburgring, un nou material video scoate la iveala calitatile automobilului german de inalta performanta.

Ajunsa pe mainile britanicilor de la Top Gear, masina cu motor V8 de patru litri si 510 CP in versiunea de top a fost pusa fata in fata cu concurenta directa, in speta varianta Porsche Macan Turbo PP. Provocarea: un sprint pe 402 metri.

Data fiind diferenta de aproape 70 CP si 100 Nm - in favoarea Mercedes-ului, modelul GLC63 AMG S a castigat fara emotii, la o distanta mai mult decat confortabila, batalia dusa impotriva automobilului din Zuffenhausen.

Masina germana cu motor V8 de patru litri si 510 CP se impune inclusiv la capitolul legat de costurile de achizitie, venind cu un pret de 76.440 de lire sterline. Nota de plata a Porsche-lui Macan Turbo PP se ridica, in schimb, la doar 69.505 lire.

Distribuie pe Facebook
mai multe