VIDEO: Primul SUV de la Tesla bate un RS4 Avant de parca ar avea motor 1.9 TDI

VIDEO: Primul SUV de la Tesla bate un RS4 Avant de parca ar avea motor 1.9 TDI
  • Versus intre Audi RS4 Avant si Tesla Model X P100D
  • Testul include doua probe diferite de acceleratie
  • Provocarea cu numarul trei puncteaza eficienta la franare
Distribuie pe Facebook

Automobilul american castiga la pas ambele curse de acceleratie - cu plecare de pe loc si din mers, insa pierde in proba de franare.

Echipat cu un motor V6 de 2.9 litri si 450 CP - la care se adauga o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, actualul Audi RS4 Avant are nevoie de numai 4.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Unul dintre cele mai performante break-uri ale momentului, automobilul germanilor nu are insa nicio solutie impotriva tavalugului numit Tesla Model X.

Primul SUV din scurta istorie a producatorului american este oferit inclusiv intr-o versiune P100D, capabila sa livreze cifre, numere si valori maxime uneori superioare sportivelor din gama Lamborghini, Ferrari ori Porsche.

De faptul ca Tesla Model X joaca intr-o cu totul alta liga decat Audi RS4 Avant, cel putin din punctul de vedere al performantelor, te vei convinge si din acest video.

Inainte de toate insa, tinem sa precizam ca testul in cauza include doua curse de acceleratie - cu plecare de pe loc si din mers, plus o proba in care este punctata eficienta in materie de franare la viteze de aproximativ 112 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2019