VIDEO: Primul SUV de la Tesla umileste un Lamborghini Urus de parca ar fi masina diesel

VIDEO: Primul SUV de la Tesla umileste un Lamborghini Urus de parca ar fi masina diesel
  • Primul SUV de la Tesla umileste un Lamborghini Urus intr-o cursa cu plecare de pe loc
  • Situatia se repeta atunci cand cele doua automobile cu peste 600 CP se intrec din mers
  • La duel iau parte si un Mercedes G63 AMG, respectiv Range Rover Sport SVR, care nu tin insa pasul
Distribuie pe Facebook

Noul Model X a parcurs sfertul de mila in numai 11.3 secunde, pe cand automobilul italian a reusit aceeasi performanta in 11.9 secunde.

Lamborghini Urus, Porsche Cayenne Turbo, Jeep Grand Cherokee Trackhawk sau chiar Bentley Bentayga. Sunt printre primele automobile care iti vin in minte atunci cand te gandesti la cel mai rapid SUV de pe planeta Pamant.

O abordare gresita daca tinem cont ca in aceasta lume mai exista si Tesla Model X, electrica in a carei echipare de top se regasesc doua motoare si o baterie de 100 kWh. Suficient pentru un 0 - 96 km/h in 2.9 secunde, afirma americanii.

De performantele automobilului din Silicon Valley s-a convins recent si noul Lamborghini Urus, despre care se spune ca este cel mai rapid SUV cu combustie interna. Si acest rapid are o marja de eroare, corect?

La liniuta dintre Tesla Model X si italianul al carui nume a fost mentionat anterior, chiar in randul de mai sus, au participat inclusiv Mercedes G63 AMG si Range Rover SVR. Care nici nu au contat, mai ales produsul companiei britanice.

Iata, asadar, fara niciun fel de alta introducere ori prezentarea, desfasurarea evenimentului care pune fata in fata patru dintre cele mai performante SUV-uri ale momentului. Eveniment care cuprinde atat o curse cu plecare de pe loc, pe distanta de 402 metri, cat si o intrecere din mers.

Distribuie pe Facebook
mai multe