ASA ar putea arata viitorul Volvo V90

ASA ar putea arata viitorul Volvo V90
  • Volvo pregateste versiunea break a proaspat lansatului S90
  • Noul V90 este asteptat sa soseasca pe piata chiar anul viitor
  • Cele doua automobile suedeze isi vor imparti gama de motorizari
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au trecut printr-o perioada extrem de aglomerata, cei de la Volvo nu au timp de relaxare. Ba dimpotriva: suedezii pregatesc o noua lansare.

Ultimii doi ani au fost extrem de aglomerati pentru Volvo, compania suedeza lansand in aceasta perioada de timp atat o noua generatie a SUV-ului XC90, cat si un inlocuitor al batranului sedan S80.

Si chiar daca punctul critic a fost depasit cu brio, producatorul auto din Goteborg nu are timp de odihna sau relaxare. Nu de alta, dar lucreaza din greu la o noua premiera.

Vorbim, bineinteles, despre versiunea break a proaspat lansatului Volvo S90 care, conform informatiilor disponibile la acest moment, va ajunge pe piata chiar inainte de sfarsitul anului viitor.

Cum arata noul V90 nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni, macheta automobilului cu pricina dezvaluindu-ne deja toate secretele de la nivel interior si exterior.

Nici despre gama de motorizari nu avem prea multe intrebari de spus, majoritatea raspunsurilor sosind in prima parte a saptamanii trecute, odata cu inlocuitorul batranului sedan S80.

In libera traducere, noul Volvo V90 va avea parte de aceleasi patru optiuni de propulsie precum proaspat lansatul S90, dintre care doua pe benzina si doua pe motorina.

Daca versiunea de baza va adopta in compartimentul motor o unitate D4 de 190 CP, varianta de top va fi cel mai probabil si de-aceasta data livrata in compania sistemului hibrid T8 de 407 CP.

Gama de motorizari a break-ului suedez de clasa medie continua cu optiunea D5 de 235 CP si se incheie in cele din urma cu motorul T6, ce promite 320 CP.

Ca si in cazul proaspat lansatului Volvo S90, valorile maxime vor ajunge fie catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti. De aceasta treaba se va ocupa, in functie de unitatea prezenta la datorie, fie o cutie manuala cu sase rapoarte, fie o transmisie automata cu opt trepte de viteza.

Sursa Foto: RM.Design

Volvo V90 - Studiu de design

Volvo V90 - Studiu de design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2015