Cu siguranta iti mai aduci aminte de el. N-ar fi tare ca Citroen sa lanseze un nou C3 Pluriel?

Cu siguranta iti mai aduci aminte de el. N-ar fi tare ca Citroen sa lanseze un nou C3 Pluriel?
  • Asa ar putea arata urmatorul Citroen C3 Pluriel
  • Ramane insa de vazut daca francezii il vor si lansa
  • Clientii pot opta intre timp pentru un DS3 Cabrio
Distribuie pe Facebook

A trecut o buna perioada de cand Citroen nu a mai oferit o versiune decapotabila a micului C3, insa lucrurile s-ar putea schimba odata cu introducerea noii generatii.

Cu siguranta iti mai aduci aminte de el. Lansat pe piata acum mai bine de un deceniu, in cursul anului 2003, vechiul C3 Pluriel a reusit sa surprinda o lume intreaga cu al sau design modular.

Modelul francez capabil sa se transforme cand in pick-up, cand in roadster a ramas in productia de serie pana in 2010, insa odata ce a parasit linia de productie... nici nu a mai revenit.

Iar Citroen nu pare sa ia in calcul lansarea unei noi generatii, astfel ca cei care se visau la bordul unei decapotabile de clasa mica vor fi nevoiti sa se reorienteze catre versiunea premium DS3.

Daca francezii se vor razgandi totusi intre timp si vor pregati reintoarcerea modelului C3 Pluriel, ei bine... nu ar fi de mirare ca acesta sa arate exact ca in fotografia de mai jos.

Cat despre meniul pe care el il va oferi, inginierii Citroen ar putea merge pe un acoperis retractabil traditional, realizat din material textil. In schimb, motorizaril vor proveni cel mai probabil de la versiunea standard.

Citroen C3 Pluriel - Ipoteza de design

Sursa Foto: Theophilus Chin

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2016