Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Un propulsor cu sase cilindri in V si doua turbine ar completa perfect reteta de la nivelul departamentului estetic.

Prezentata publicului larg in urma cu numai opt zile, prima generatie a masinii comercializate de Alfa sub denumirea Tonale isi va intampina clientii in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile disponibile initial - la momentul lansarii, nu se va regasi insa si o varianta de inalta performanta.

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

O savoare oferita sub indicativul Quadrifoglio ar putea sosi - ce este drept, ulterior, rivala duo-ului format din Audi RS Q3 si Mercedes-AMG GLA 45 4Matic+ urmand a se bucura de un pachet aerodinamic complet restilizat.

Altfel spus - daca va deveni realitate, respectiva aroma va cuprinde inclusiv o serie de ingrediente stilizate pentru o doza maxima de sportivitate, precum prize uriase la nivelul spoilerului fata, praguri laterale proeminente, spoiler spate cu difuzor de aer incorporat si jante uriase. Printre altele.

Nu ar trebui sa lipseasca, din peisaj, nici volanul cu parte inferioara plata, scaunele cu suport lateral marit, tapiteria din piele si / sau Alcantara, cusaturile contrastante si ornamentele realizate din fibra de carbon - de exemplu.

Motorizarea versiunii Giulia Quadrifoglio ar completa perfect propunerea estetica a artistului X-Tomi Design, insa sansele ca prima generatie a masinii comercializate de Alfa sub denumirea Tonale sa dispuna de suficient spatiu - sub capota, pentru unitatea de 2.9 litri sunt extrem de mici. Zero.

Alfa Romeo Tonale Quadrifoglio - Ipoteza de design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Alfa Romeo Tonale
mai multe