Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri - pe benzina, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 464 de cai. Plus 530 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani - la sfarsitul iernii lui 2015, prima generatie a exclusivistei masini comercializate de Lexus sub numele de LC nu se vinde, zilele acestea, decat in doua versiuni de caroserie - clientii avand de ales intre o varianta Coupe si una acompaniata de un plafon retractabil realizat din material textil. Dar daca japonezii s-ar razgandi si ar lua decizia de a condimenta un pic respectiva gama, lansand pe piata o savoare shooting brake?

Cu o asemenea curiozitate pare sa isi fi inceput micul dejun - la un moment dat, si artistul ce se recomanda, pe platforma Instagram, drept Sugar Design, astfel luand nastere si subiectul principal al materialului nostru. Botezat extrem de simplu, dar sugestiv, Lexus LC500 Shootingbrake, impresionantul proiect se remarca in special prin linia alungita a plafonului - care se incheie cu un eleron atent sculptat, insa nici montantii posteriori, finisati intr-o nuanta contrastanta, similara bronzului, nu vor trece neobservati; ba dimpotriva, am putea spune.

Aceeasi spectaculoasa creatie promite sa atraga insa nenumarate priviri si datorita albastrului superb care acompaniaza caroseria cu trei portiere in dotare, dar si prin grila frontala de dimensiuni generoase, ce pare sa fi scapat complet neatinsa. Daca vine vorba - in schimb, despre departamentul tehnic, principalul punct de atractie il reprezinta propulsorul instalat sub capota: un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, sinonim cu 464 de cai, plus 530 de Newton-Metri.

Distribuie pe Facebook
mai multe