E bataie mare pe noul Arteon. Uite cum arata cel mai nou tuning pentru modelul din Wolfsburg

  • Noul Volkswagen Arteon mai primeste un tuning virtual
  • Masina germana s-a ales cu jante Forgiato si suspensie pe aer
  • Nu lipsesc din meniu nici imbunatatirile aerodinamice
Distribuie pe Facebook

In mai putin de doua saptamani, urmasul celebrului Volkswagen CC a primit doua pachete de tuning. Din pacate, niciunul dintre acestea nu este pe bune.

Cu un design spectaculos, demn de un concept car, noul Arteon a reusit sa aprinda imaginatia tuturor fanilor marcii Volkswagen. Nici maestrii programelor de editare foto nu au ramas insa indiferenti la formele senzuale ale fastback-ului german in cinci usi.

Ba dimpotriva: unii chiar au venit cu cate propuneri pentru perfectionarea look-ului exterior. De exemplu, in cazul de fata ni se propune un tuning inspirat din lumea curselor, cu o prelungire proeminenta pentru spoilerul fata si un eleron supradimensionat la nivel de portbagaj.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici pragurile laterale restilizate sau evacuarea cu patru tobe de esapament, capota motorului primind si ea mai multe modificari. Meniul este completat, intr-un final, de jante Forgiata si suspensie pneumatica.

Fiind vorba despre un exemplar creat virtual, nici nu se pune problema de schimbari interioare. Ne putem inchipui insa, in ton cu caroseria in cinci portiere, o pereche de scaune de tip scoica si mai multe dotari de confort inlaturate pentru reducerea greutatii.

Apoi, pentru ca pachetul sa fie complet, acest Volkswagen Arteon ar trebui sa ascunda motorizarea turbo de doi litri si 280 cai putere. Trecuta eventual prin mainile specialistilor HGP pentru a oferi cu 200 CP mai mult decat la momentul parasirii liniei de fabricatiei, ca AICI.

Volkswagen Arteon - Tuning virtual

Volkswagen Arteon - Tuning virtual

Volkswagen Arteon - Tuning virtual

Volkswagen Arteon - Tuning virtual

Volkswagen Arteon - Tuning virtual

Sursa Foto: ZNR Automotive Renders

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Volkswagen Arteon - Tuning virtual
mai multe