Iata cum ar putea arata viitorul Porsche 911 Turbo Cabriolet

Iata cum ar putea arata viitorul Porsche 911 Turbo Cabriolet
Asteptata sa debuteze in cursul anului viitor, cea mai noua generatie a modelului Porsche 911 Turbo Cabriolet ne dezvaluie chiar astazi o buna parte dintre secretele sale de ordin estetic. Si asta datorita unui tanar talentat la Photoshop.
Distribuie pe Facebook

Asteptata sa soseasca pe piata in cursul anului viitor, cea mai noua generatie a modelului Porsche 911 Turbo Cabriolet se va remarca prin aceleasi picanterii vizuale precum versiunea Coupe, cresterea in latime a partii posterioare cu pana la 28 de milimetri - comparativ cu modelul Carrera 4 / 4S, urmand a fi si de-aceasta data elementul principal de atractie al supercarului din Stuttgart.

De asemenea, nu vor lipsi din meniul estetic nici caracteristicile unice ale spoilerelor fata / spate, capotei motorului sau sistemului de evacuare, dar nici posibilitatea de a opta pentru jante finisate in doua culori, inzestrate cu prindere centrala.

Porsche 991 Turbo Cabriolet

In ceea ce priveste aspectul tehnic, urmatoarea generatie a modelului Porsche 911 Turbo Cabriolet va impresiona in special prin motorizarea sa twin-turbo, cu sase cilindri si capacitate de 3.8 litri, numai buna pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 520 cai putere si 660 Newton-Metri (710 Nm cu ajutorul functiei Overboost).

Se adauga pe lista cu ingrediente magice si un sistem de tractiune integrala, plus inteligenta cutie PDK cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, iar fisa cu specificatii tehnice a noului Porsche 911 Turbo Cabriolet promite sa gazduiasca performante dintre cele mai impresionante.

Porsche 991 Turbo Cabriolet

Iar asta nu e tot. Daca mai punem la socoteala si acoperisul retractabil al supercarului din Stuttgart, atunci viitorul Porsche 991 Turbo Cabriolet se anunta a fi automobilul perfect. Asta in cazul in care nu aducem in discutie si pretul de pornire al modelului german, care va depasi cel mai probabil pragul celor 165.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe