Imaginea care a bagat frica in BMW M5. Uite cum ar putea arata noul Audi RS7 Sportback!

Imaginea care a bagat frica in BMW M5. Uite cum ar putea arata noul Audi RS7 Sportback!
  • Asa ar putea arata viitorul Audi RS7 Sportback
  • Modelul german este asteptat sa debuteze chiar anul acesta
  • Sub capota se va afla o motorizare V8 de 600 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, automobilul companiei din Ingolstadt va oferi o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine, care sa produca cel putin 600 de cai putere. Plus 800 Nm.

Anuntat in urma cu aproximativ doua saptamani, chiar la sfarsitul acestei veri, noul Audi RS6 Avant a reusit sa starneasca interesul tuturor amatorilor de familiste sportive. Este si motivul pentru care cineva si-a imaginat cum va arata...

... viitorul RS7 Sportback. Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum BMW M5 sau Mercedes E63 AMG, automobilul companiei din Ingolstadt promite sa impresioneze la randul lui.

Nu doar prin aspectul dramatic al caroseriei, ci si multumita performantelor tehnice. La baza carora se va afla un sistem de propulsie micro-hibrid, croit in jurul unei unei motorizari pe benzina cu opt cilindri in V, doua turbine si 600 CP.

O cutie automata cu opt rapoarte si tractiunea integrala quattro vor completa inca o data pachetul tehnic, astfel ca sprintul 0 - 100 km/h ar putea dura doar 3.5 secunde. Suna bine, asa-i?

Potrivit ultimelor informatii oficiale, noul Audi RS7 Sportback va debuta oficial in lunile urmatoare, dar nu mai tarziu de sfarsitul anului in curs. Atunci vom afla, cu adevarat, cum arata rivalul modelelor BMW M5 si Mercedes E63 AMG.

Cu putin noroc, oficialii companiei din Ingolstadt ne vor spune la momentul respectiv si ce planuri au pentru lansarea unei variante Plus. De 650 sau, de ce nu, chiar mai multi cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2019