Ipoteza de design: Cum ti se pare ideea unui BMW Seria 4 Compact?

Ipoteza de design: Cum ti se pare ideea unui BMW Seria 4 Compact?
  • Designerul X-Tomi ne ofera o impresie artistica despre cum ar putea arata succesorul BMW-ului Seria 3 Compact
  • Noul automobil are la baza modelul BMW Seria 4 Coupe, insa iese in evidenta printr-o parte posterioara scurtata
  • Un BMW Seria 4 Compact nu va fi insa lansat pe piata prea curand, lucru valabil si pentru un viitor Mercedes CLC
Distribuie pe Facebook

Scoasa din productia de serie cu aproximativ zece ani in urma, versiunea Compact a modelului BMW Seria 3 ar putea fi readusa din nou la viata. Cum ti se pare aceasta idee?

Jucand rolul de succesor spiritual al gamei 02 Series din anii '70, modelul BMW Seria 3 Compact a adunat destul de multi fani europeni pe parcursul carierei sale, automobilul bavarez fiind fabricat vreme de aproximativ 11 ani, in perioada 1993 - 2004, in doua generatii diferite - atat E36, cat si E46. Odata cu aparitia noii Seria 1 insa, modelul BMW Seria 3 Compact a fost scos la pensie si nu a mai revenit niciodata in atentia publicului larg. Cel putin pana acum...

Desi este foarte putin probabil ca acesta sa devina realitate, talentatul design X-Tomi a apelat la toate cunostintele sale in materie de Photoshop si ne ofera astazi o impresie artistica despre cum ar putea arata succesorul modelului BMW Seria 3 Compact. Asa cum era de asteptat, automobilul va prelua numeroase elemente vizuale de la recent lansatul Seria 4 Coupe insa, in stilul sau caracteristic, se va remarca printr-o parte posterioara scurtata.

De asemenea, noul automobil rezultat va mai prelua de la acelasi BMW Seria 4 Coupe si o buna parte dintre motorizari, astfel ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie numeroase optiuni pe benzina si pe motorina, atat cu patru, cat si cu sase cilindri. Mai mult de-atat, succesorul modelului BMW Seria 3 Compact ar putea fi acum oferit si intr-o versiune hibrid, dar si intr-o varianta de inalta performanta M...

Indeajuns insa cu ipotezele! Un nou BMW Seria 3 Compact nu va mai fi lansat pe piata niciodata, acelasi lucru urmand a se intampla cel mai probabil si cu rivalul sau, Mercedes CLC. Cu toate acestea, nu putem sa nu apreciem opera virtuala de mai jos.

BMW Seria 4 Compact

Distribuie pe Facebook
mai multe