Lumma Design tuneaza noul Range Rover Velar inainte sa apara pe piata

Lumma Design tuneaza noul Range Rover Velar inainte sa apara pe piata
  • Lumma Design lanseaza un pachet de tuning pentru Range Rover-ul Velar
  • Acesta a fost dezvaluit deocamdata digital
  • Include mai multe modificari de ordin estetic
Distribuie pe Facebook

Tunerul german Lumma Design a anuntat lansarea unui pachet de tuning, conceput exclusiv pentru noul Range Rover Velar. Acesta propune mai multe modificari de ordin estetic, dezvaluite de aceste imagini digitale.

In ciuda declaratiilor "de razboi" venite din partea unui oficial de rang inalt din cadrul Land Rover, tunerii nu inceteaza sa dezvolte pachete de tuning destinate modelelor constructorului britanic de automobile.

Ca sa se asigure ca sunt primii care deseneaza ceva pentru noul Velar, nemtii de la Lumma Design tocmai au anuntat lansarea pachetului CLR GT Limited Edition. Acesta promite sa-i ofere SUV-ului ceva mai multa agresivitate si ne este dezvaluit in aceste imagini digitale.

Lumma Design CLR GT Limited Edition

Cireasa de pe tort o reprezinta wide body kit-ul, completat de o nuanta speciala, un set de jante conceput special pentru acest model, si mai multe elemente de caroserie din fibra de carbon. Printre acestea amintim noua grila fata, prizele de aer de pe capota si de pe laterale, difuzorul de aer sau aripa spate montata deasupra lunetei.

Acestora li se adauga un plafon finisat in negru lucios si un nou sistem de evacuare cu patru iesiri patrate. In plus, asa cum ne-au obisnuit de-a lungul anilor, toate emblemele originale au fost inlocuite cu cele ale tunerului si cu denumirea pachetului.

Lumma Design CLR GT Limited Edition

Nemtii nu au publicat inca lista de preturi, insa avand in vedere ca noul Velar se vrea a fi un SUV de lux care poate costa chiar si 100.000 de euro, aceste modificari care iti vor permite sa-l personalizezi si mai mult nu vor fi deloc ieftine.

Distribuie pe Facebook
mai multe