Masina pe care fanii Alfa Romeo o asteapta cu sufletul la gura. Cum ar putea arata noua Giulia Coupe.

Masina pe care fanii Alfa Romeo o asteapta cu sufletul la gura. Cum ar putea arata noua Giulia Coupe.
  • Asa ar putea arata versiunea Coupe a noii Alfe Giulia
  • O astfel de varianta nu se afla inca in planurile italienilor
  • Compania din Torino pregateste lansarea unui SUV
Distribuie pe Facebook

Anuntata cu surle si trambite la inceputul verii trecute, noua Alfa Romeo Giulia a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu frumusetea sa. Acum inchipuie-ti ce s-ar intampla daca atragatoarea masina italiana de clasa medie ar fi disponibila si intr-o versiune... Coupe.

Audi A4, BMW Seria 3, Jaguar XE sau Mercedes C-Class, cu totii au motive sa se teama. Alfa Romeo revine dupa o lunga asteptare in lumea sedanurilor de clasa medie, propunerea italienilor reusind sa impresioneze in special prin frumusetea liniilor sale.

O alta caracteristica demne de mentionat a noii Giulia o reprezinta gama variata de motorizari, care ofera pana la 510 cai putere si 600 Newton-Metri multumita motorizarii V6 bi-turbo de 2.9 litri ce se ascunde sub capota versiunii de top Quadrifoglio Verde.

Ei bine, acum inchipuie-ti ce s-ar intampla daca atragatoarea masina din Torino ar fi disponibila la vanzare si intr-o varianta in doua usi, capabila sa concureze de la egal la egal cu modele precum Audi A5, BMW Seria 4 sau Mercedes C-Class Coupe.

Nu doar ca aceasta propunere suna al naibii de bine, dar si arata pe masura. Iar daca nu ne crezi pe cuvant, atunci te invitam sa arunci o privire asupra celor trei rendering-uri semnate Renna Design si bazate pe versiunea sedan a modelului italian de clasa medie.

Acum adu-ti din nou aminte ca sub acea capota alungita s-ar putea ascunde o motorizare V6 bi-turbo de 2.9 litri cu pana la 510 cai putere si 600 de Newton-Metri in dreptul valori maxime si spune-ne ca nu ai renunta la un BMW M4 Coupe pentru asa ceva.

Ramane totusi de vazut si daca vei avea aceasta oportunitate, oficialii Alfa Romeo avand de gand sa lanseze in perioada urmatoare un SUV care sa atraga atentia posesorilor de Audi Q5, BMW X3, Porsche Macan si Mercedes GLC.

Alfa Romeo Giulia Coupe - Ipoteza de Design

Alfa Romeo Giulia Coupe - Ipoteza de Design

Alfa Romeo Giulia Coupe - Ipoteza de Design

Sursa Foto: Renna Design

Distribuie pe Facebook
mai multe