Noua Dacia Duster 3, prezentata sub forma de SUV Coupe. Arata mai bine decat BMW X6 si costa mult mai putin decat modelul bavarez

Noua Dacia Duster 3, prezentata sub forma de SUV Coupe. Arata mai bine decat BMW X6 si costa mult mai putin decat modelul bavarez
  • Noua Dacia Duster 3, prezentata sub forma de SUV Coupe
  • Arata mai bine decat BMW X6 si costa mult mai putin decat modelul bavarez
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o gama de motorizari extrem de variata, cu pana la 140 CP in echipare. Plus dotari de top, precum sistem audio 3D si ceasuri de bord digitale.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de 14 ani si ajunsa, de curand, la generatia cu numarul trei, celebra Dacie Duster nu si-a intampinat cumparatorii, de-a lungul glorioasei sale cariere, decat intr-o singura versiune de caroserie, aceasta luand - in cazul in care mai era necesara cumva o astfel de mentiune, forma unui SUV clasic. Si daca situatia s-ar schimba in urmatoarea perioada de timp, iar oficialii companiei cu sediul la Mioveni ar gasi potrivita ideea lansarii pe piata a unei variante cu alura de Coupe - inspirata de bavarezul BMW X6?

Raspunsul la intrebarea ce se afla pe buzele tuturor vine de la X-Tomi Design si are - oarecum inutil de precizat, un potential urias. Daca va deveni realitate, respectivul vehicul va prelua motorizarile modelului standard - astfel ca viitorii clienti vor avea de ales intre un propulsor ECO-G, de 999 de centimetri cubi, intre o unitate de 1.2 litri, cu sistem mild-hybrid la 48 de volti, si, nu in ultimul rand, un ansamblu HEV cu 140 de cai putere in dotare.

Aceeasi versiune Dacie Duster Coupe ar mai trebui sa ofere - in functie de varianta de echipare pentru care clientul a optat, si instrumente de bord cu design analog / ceasuri de bord digitale, un sistem de climatizare cu reglare manuala ori automata, o instalatie audio normala sau 3D. Daca va intra in productia de serie, noul SUV ar putea incepe de la 20.000+ de euro si propune o cutie cu dublu ambreiaj, tractiune integrala, jante cu diametrul de pana la 18 inch, un display central cu diagonala de 10.1 inch, scaune cu functie de incalzire.

Sursa Foto: X-Tomi Design

Distribuie pe Facebook
mai multe