Pozele care au aprins imaginatia fanilor Tesla. Cum ar arata noul Model 3 daca de maine s-ar vinde si intr-o versiune Coupe

Pozele care au aprins imaginatia fanilor Tesla. Cum ar arata noul Model 3 daca de maine s-ar vinde si intr-o versiune Coupe
  • Pozele care au aprins imaginatia fanilor Tesla
  • Cum ar arata noul Model 3 daca de maine s-ar vinde si intr-o versiune Coupe
Distribuie pe Facebook

Oficialii companiei din California ar fi putut instala sub capota, special pentru amatorii de performanta, si un sistem de propulsie compus din doua motoare. Plus o putere de 498 de cai.

Dezvaluit intregii planete in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui septembrie, cel mai recent Model 3 din istoria Tesla isi va intampina cumparatorii, odata ajuns in showroom-uri, la vanzare, numai intr-o singura varianta de caroserie, viitorii clienti fiind avand la dispozitie, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, exclusiv un sedan cu alura de fastback. Dar daca americanii s-ar razgandi si ar oferi - in premiera absoluta, inclusiv un coupe cu doar doua portiere in echipare?

Tesla Model 3 Coupe

Raspunsul la aceasta intrebare vine sub forma a doua fotografii prelucrate digital, materialele respective surprinzand cum ar putea arata - la nivelul departamentului exterior, un astfel de produs. Cat despre pachetul disponibil la interior - departe de privirile insistente ale curiosilor, din peisaj nu ar trebui sa lipseasca, dimpotriva, nici scaunele cu functie de ventilatie, instalatia audio de inalta fidelitate, dotata cu pana la 17 difuzoare ori display-ul central masiv.

In plan tehnic, un eventual Model 3 Coupe ar trebui sa se bucure, in configuratia de top, precum optiunea in patru portiere, de un ansamblu format din doua motoare, plus un total sinonim cu 498 CP - livrat, oarecum inutil de mentionat, rotilor de pe ambele punti. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora si-ar gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratia la podea, intr-un interval mai mic de 4.4 secunde, in timp ce viteza de top va depasi, presupunand ca mai trebuia precizat, pragul de 200 km/h.

Tesla Model 3 Coupe

Sursa Foto: Theottle

Distribuie pe Facebook
mai multe