Pozele care au aprins imaginatia fanilor Volkswagen. Cum ar arata modelul Arteon daca de maine s-ar vinde intr-o versiune Coupe

  • Pozele care au aprins imaginatia fanilor companiei Volkswagen
  • Cum ar arata Arteon daca de maine s-ar vinde intr-o versiune Coupe
Distribuie pe Facebook

Lansat cu surle si trambite la inceputul anului 2017, primul Volkswagen Arteon s-a vandut si se vinde in continuare, inclusiv la momentul de fata, doar intr-o varianta cu patru portiere. Dar daca celebrul model ar renunta la jumatate dintre acestea?

Inlocuitorul vechiului (Passat) CC, primul Volkswagen Arteon din istorie a debutat oficial cu ocazia salonului organizat la Geneva in primavara anului 2017, iar de-atunci si acum s-a vandut exclusiv intr-o configuratie cu patru usi. Situatia se va schimba insa in urmatoarea perioada de timp, atunci cand facelift-ul la care inginerii companiei producatoare lucreaza zilele acestea din greu va aduce cu sine chiar si o versiune Shooting Brake.

Volkswagen Arteon Coupe - Ipoteza de design

Dar daca, de maine, oferta ar fi completata inclusiv cu un model Coupe? Raspunul la aceasta intrebare il aflam din urmatoarele fotografii, ce ne prezinta o astfel de varianta - nu insa stock, ci tunata cu extensii pentru aripi, jante de dimensiuni generoase, plus suspensie pneumatica.

Acum imagineaza-ti ca proiectul artistului Zoki Nanco ar beneficia si de o motorizare VR6 de trei litri, care sa livreze tuturor celor patru roti, printr-o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, nici mai mult, nici mai putin de 400 de cai putere. Cum un astfel de Volkswagen Arteon nu va fi lansat in veci, amatorii de senzatii tari au alternativa unui Audi A5, BMW Seria 4 sau, de ce nu, Mercedes C-Class, toate in versiuni cu doua portiere.

Volkswagen Arteon Coupe - Ipoteza de design

Volkswagen Arteon Coupe - Ipoteza de design

Volkswagen Arteon Coupe - Ipoteza de design

Volkswagen Arteon Coupe - Ipoteza de design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Volkswagen Arteon Coupe - Ipoteza de design
mai multe