Acesta este noul VW Arteon Shooting Brake! Mult anticipatul break cu alura de coupe a iesit pe strazi complet necamuflat

Acesta este noul VW Arteon Shooting Brake! Mult anticipatul break cu alura de coupe a iesit pe strazi complet necamuflat
  • Acesta este noul VW Arteon Shooting Brake
  • Mult anticipatul break cu alura de coupe a iesit pe strazi complet necamuflat
  • Un debut oficial ar putea avea loc in 2020
Distribuie pe Facebook

Un debut oficial al respectivului model va avea loc, cel mai probabil, chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Anuntat inca din vara lui 2017, proiectul VW Arteon Shooting Brake prinde tot mai mult contur. Mult anticipatul break cu alura de coupe a fost surprins din nou in teste, complet necamuflat, risipind astfel orice urma de indoiala cu privire la modul in care va arata... ei bine, la exterior.

Interiorul ramane, pentru moment, un mare mister, insa nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca respectivul model va imprumuta cateva dintre ingredientele retetei specifice versiunii standard.

La fel se va intampla si in cazul gamei de motorizari, inclusiv noul VW Arteon Shooting Brake urmand a-si face aparitia in showroom-uri alaturi de diferite propulsoare pe benzina si motorina. Printre care, de ce nu, si un 2.0 turbo cu 333 CP sub capota, imprumutat de la viitorul Golf R.

Daca zvonurile se adeveresc, mult anticipatul break cu alura de coupe va fi disponibil la vanzare chiar inainte de sfarsitul acestui an, insa preturile de pornire ingroasa lista misterelor de la momentul de fata.

Mai multe detalii neoficiale, dar si alte fotografii spion ale respectivului model vor clarifica, pe viitor, si mai mult situatia cu privire la noul VW Arteon Shooting Brake. In plus, cu putin noroc, vom afla intr-un final, cu exactitate, si ce unitate va gazdui in compartimentul motor varianta R.

Distribuie pe Facebook
mai multe