Pozele care au aprins imaginatia fanilor Volkswagen. Cum ar arata vechiul Scirocco daca de maine s-ar vinde din nou

Pozele care au aprins imaginatia fanilor Volkswagen. Cum ar arata vechiul Scirocco daca de maine s-ar vinde din nou
  • Un designer brazilian si-a imaginat cum ar arata vechiul Scirocco daca de maine s-ar vinde din nou
  • Interesantul proiect imprumuta partea frontala specifica celei de-a opta generatii a legendarului Golf
Distribuie pe Facebook

Nemtii au pus capat productiei celei de-a treia generatii a indragitului hatchback in urma cu aproximativ trei ani.

Volkswagen a lansat de curand o noua generatie a legendarului Golf, insa daca nemtii ar pregati un tratament similar si pentru mai putin cunoscutul Scirocco? Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare ni-l ofera un designer brazilian pe nume Kleber Silva...

... care si-a imaginat ce s-ar intampla daca indragitul hatchback ar reveni de maine la vanzare, in showroom-urile companiei din Wolfsburg.

Respectivul proiect are la baza cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Scirocco, retrasa din productia de serie in urma cu aproximativ trei ani, cu mentiunea ca partea frontala originala a fost inlocuita cu una de Golf. De Golf GTI / GTE / GTD, mai precis.

Spre dezamagirea fanilor companiei nemtesti din Wolfsburg, spatele nu aduce nimic nou comparativ cu reteta pe care o stiam cu totii.

Nu s-a schimbat nimic nici la nivelul profilului lateral, cu exceptia unui singur detaliu. Acelasi Volkswagen Scirocco a primit, mai precis, un nou set de jante cu design in cinci spite - imprumutat la randul lui de la cea mai noua generatie a legendarului Golf GTI.

Cat despre departamentul interior, nu ne putem decat imagina ca indragitul hatchback ar veni la randul lui cu doua display-uri color in bord...

VW Scirocco - Ipoteza de design

VW Scirocco - Ipoteza de design

Sursa Foto: Kleber Silva

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2020