Probabil ca va ramane doar la stadiul de concept virtual, insa acest pick-up de la Skoda nu arata deloc rau

Probabil ca va ramane doar la stadiul de concept virtual, insa acest pick-up de la Skoda nu arata deloc rau
  • Internetul ne dezvaluie cum ar putea arata un pick-up pe baza noii Skode Kodiaq
  • SUV-ul ceh debuteaza oficial in toamna acestui an, cu ocazia Salonului de la Paris
  • Acesta promite o gama de motorizari formata din unitati variate pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Daca Renault are un Alaskan in gama, Skoda de ce nu ar veni cu o versiune pick-up a viitorului SUV Kodiaq? Platforma si motorizarile exista deja, inclusiv asistenta din partea Volkswagen in cazul in care ceva nu iese la socoteala.

Nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Compania Skoda va profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Paris pentru a dezvalui in fata intregii planete mult anticipata varianta de strada a conceptului VisionS.

Kodiaq este numele la care viitorul SUV al producatorului ceh de masini va raspunde, modelul cu pricina urmand a fi construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a Volkswagen-ului Tiguan.

Dupa ce va acapara intreg Batranul Continent, mult anticipata varianta de strada a conceptului Skoda VisionS va primi inclusiv o versiune Coupe, conform zvonurilor care tot circula pe internet in ultima perioada de timp.

In plus, daca aruncam o privire asupra fotografiei digitale de mai jos, ei bine... parca nu ar fi deloc rau ca producatorul ceh de masini sa vina inclusiv cu un pick-up construit pe baza aceluiasi viitor SUV botezat Kodiaq.

Sansele ca acest concept virtual sa devina realitate sunt extrem de mici, cu toate ca platforma si motorizarile exista deja. In plus, Skoda ar putea apela in orice moment la Volkswagen pentru o mana de ajutor in cazul in care se va impotmoli.

Pana la urma urmei, la o strategie similara au apelat si francezii de la Renault cu modelul Alaskan, care imprumuta numeroase componente mecanice de la camioneta japoneza Nissan Navara NP300.

Skoda Kodiaq Pick-Up

Sursa Foto: Theophilus Chin

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2016