Tuning extrem. Cu putina nebunie, cam asa ar putea arata o SKODA KAROQ

Tuning extrem. Cu putina nebunie, cam asa ar putea arata o SKODA KAROQ
  • Este vorba despre un tuning virtual
  • Oferta include si un pachet exterior inspirat din DTM
  • Momentan, cel mai puternic Karoq are 190 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Un artist digital si-a imaginat cum ar arata o Skoda Karoq tunata. Proiectul lui include un pachet aerodinamice inspirat de DTM, suspensie pneumatica si un set de jante supradimensionate, printre altele.

Constructorul ceh de automobile a inteles in urma cu cativa ani incotro se indreapta piata, asa ca a decis sa intre si el pentru prima data in istoria brand-ului in segmentul SUV-urilor. A facut-o cu Kodiaq, pentru ca mai apoi Skoda sa lanseze alte doua SUV-uri.

Este vorba despre Karoq si Kamiq, acesta din urma fiind cel mai nou SUV al producatorului din Mlada Boleslav.

In urma cu ceva timp am testat si noi Skoda Karoq, o masina corecta din toate punctele de vedere. Nu este un magnet pentru privirile celorlalti participanti la trafic, insa daca ar arata ca si in imaginile de mai jos, cu siguranta nimeni nu l-ar mai trece cu vederea.

Skoda Karoq virtual tuning

Deocamdata vorbim despre doua randari, dar n-ar fi mare lucru sa vedem un asemenea Karoq pe strada cat de curand. Cu putina nebunie, orice este posibil.

Printre modificarile primite se numara in primul rand un pachet exterior inspirat din DTM, cu un splitter fata ajustabil, aripi evazate, praguri, eleron, difuzor de aer si patru terminatii pentru sistemul de evacuare pozitionate central.

Nu lipsesc jantele supradimensionate sau suspensia pe perne de aer care coboara foarte mult garda la sol.

Ce propulsor s-ar potrivi cel mai bine sub capota acestui proiect? Cu siguranta cel de 2.0 litri TSI care echipeaza nivelul de echipare Sportline. Acesta vine in compania unei transmisii automate si a unei tractiune integrale si dezvolta 190 de cai putere.

Skoda Karoq virtual tuning

Acum ca modelul Kodiaq a primit o versiune de performanta RS, zvonurile sugereaza ca si fratele mai mic Karoq ar putea avea parte de acelasi tratament. Nu stim cat este de adevarat, dar daca se va intampla intr-adevar asta, asteapta-te ca din departamentul tehnic sa faca parte unitatea cu 300 de cai putere de sub capota lui T-Roc R.

Distribuie pe Facebook
mai multe