WRC: Fiat se alatura petrecerii incepand cu 2013

WRC: Fiat se alatura petrecerii incepand cu 2013
Bucuria anuntului facut de Volkswagen in urma cu ceva timp urmeaza a fi acum dublata de o noua veste buna - conform celor mai noi zvonuri, italienii de la Fiat ar putea reveni in Campionatul Mondial de Raliuri in mai putin de trei ani.
Distribuie pe Facebook

Nu trebuie sa fii vreun mare geniu pentru a-ti da seama ca WRC-ul nu a dus-o prea bine in ultima perioada, o buna parte a constructorilor prezenti renuntand la a mai lua parte la etapele organizate. Aceasta situatie este insa pe cale sa se schimbe. Spre bucuria devoratorilor de sporturi cu motor, Campionatul Mondial de Raliuri si-a deschis recent portile pentru britanicii de la Mini, germanii de la Volkswagen urmand a se alatura bataliei incepand cu 2013. Iar vestile bune nu se opresc aici.

Conform celor mai noi zvonuri, lista cu constructorii prezenti in WRC ar putea fi ingrosata de o noua aparitie, in persoana italienilor de la Fiat. Desi data exacta a revenirii ramane momentan un mister, numeroase voci dau ca sigur anul 2013 sau, in cel mai rau caz, anul 2014. Nici macar modelul ce se va alinia la linia de start nu se cunoaste, insa aceleasi zvonuri indica prezenta unui Punto Abarth, modificat special pentru a indeplini standardele impuse de Campionatul Mondial de Raliuri.

Desi ar putea trece o buna perioada de timp pana ca aceste zvonuri sa devina informatii oficiale, un lucru este cert: competitia in WRC creste pe zi ce trece. Iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure.

Distribuie pe Facebook
mai multe