EXCLUSIV! Los Angeles - Patagonia: 2 romani pe motocicleta!

EXCLUSIV! Los Angeles - Patagonia: 2 romani pe motocicleta!
Cu siguranta toata comunitatea 4Tuning il stie pe AMA. Acel AMA care imblanzea ursii si pisicile, acelasi AMA care a facut filmul Getaway in Bucharest, cu BMW-ul E36 M5. Pentru 2010 ne-a pregatit ceva incredibil - o expeditie reala pe motocicleta, alaturi de sotia lui, cu scopul de a strabate toata America de Sud. Bravo AMA!
Distribuie pe Facebook

AMA e un nume, evident de la numarul de inmatriculare a unei masini, care spune foarte multe in lumea noastra. Pe numele sau real, Radu, alaturi de Laura, a decis sa incalece pe motocicleta BMW si sa strabata toata tarile din America de Sud, pana in Patagonia. Pana acum, au trecut prin Mexic, Guatemala, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Columbia, Ecuador si Peru. Vor urma si alte tari, cu alte locatii interesante si inedite.

Exclusiv!!! Din Los Angeles in Patagonia - un roman pe motocicleta!

Vom incerca sa tinem pasul cu Radu si Laura in inedita lor expeditie si le uram succes si drum bun! Drumurile, cum se vede si din poze, nu sunt cele mai bune, insa destul de comparabile cu cele din Romania. Felicitari pentru initiativa si pentru dovada vie ca si romanii au spirit de aventura si adrenalina pe roti, fie ele 4 sau 2!

Exclusiv!!! Din Los Angeles in Patagonia - un roman pe motocicleta!

Getaway in Bucharest 2004!

AMA is back!



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze AMA is back!
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2010