Dacia Duster 2018: oare cum va arata noul Duster 2018?

Dacia Duster 2018: oare cum va arata noul Duster 2018?
  • Dacia Duster 2 ar putea fi lansata in 2018
  • Duster este cea mai vanduta masina romaneasca
  • DOua noi modele pentru Dacia in urmatoarea perioada
Distribuie pe Facebook

Chiar daca Dacia nu si-a anuntat oficial dorinta de a inlocui actuala generatie de Duster, au aparut deja cateva propuneri virtuale pentru un design al SUV-ului romanesc.

Marca noastra romaneasca, Dacia, mereu a stiut sa ne surprinda placut. Insa Dacia Duster deja implineste o varsta onorabila de 6 ani de la prima aparitie publica, asa ca nu trebuie sa ne mire daca lumea vrea o noua generatie. Chiar daca a vazut un facelift minor acum 2 ani, Duster ramane aceeasi masina lansata in 2010, una de succes ce-i drept, dar una care merita un nou aspect si o noua serie de imbunatatiri.

Francezii de la Auto Plus au facut rost de cateva imagini virtuale cu un potential design al lui Duster, generatia 2018. Insa acest aspect nou al masinii nu este unul oficial sau confirmat de uzina de la Mioveni, ci doar un exercitiu de design al unui pasionat. Insa din imagine ne dam seama ca masina ar putea la fel de bine sa semene cu fratii de grup, adica Nissan Qashqai si Renault Captur.

Dacia Duster 2018: oare cum va arata noul Duster 2018?

Mai mult, francezii mai sustin ca Dacia urmeaza sa scoata pe piata in viitorul apropiat inca doua modele noi. E vorba de un SUV compact, similar cu Renault Captur, disponibil doar cu tractiune fata, si o masina noua de oras, care ar putea fi cumparata pentru 5000 de Euro. Insa momentan acestea sunt zvonuri pe care Dacia nu le-a confirmat.

Dacia Duster 2018: oare cum va arata noul Duster 2018?

Indiferent de cum va arata noul Duster, cu siguranta toata lumea va fi surprinsa placut. Cu ale sale motorizari economice si fiabile, cu spatiu mare pentru bagaje si pasageri, dar si cu dotari suficiente ca sa bucure orice gusturi, Dusterul viitor o sa continue povestea de succes a actualelor modele fabricate la Pitesti. Insa in loc sa ne gandim la cum va arata viitoarea masina Dacia, nu ar strica sa sustinem putin fabrica si sa strigam in gura mare ca ne dorim o autostrada Pitesti - Sibiu pentru a sustine economia romaneasca.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2016