Audi RS4 de 500 cp, cea mai puternica masina din dotarea Politiei Romane

Audi RS4 de 500 cp, cea mai puternica masina din dotarea Politiei Romane
Politia Rutiera din Constanta are cea mai puternica masina din dotarea MAI. Este vorba de un Audi RS4 modificat la 500 cp, care isi va face datoria pe portiunile de autostrada. Politia din Constanta mai are si un Audi S4 stoc, care se pare insa ca nu face fata cu toti cei 333 cp ai sai.
Distribuie pe Facebook

Din cauza unor vitezomani care au fost prinsi pe autostrada ruland si cu 250 km/h, politia din Constanta si-a imbogatit parcul auto cu un bolid modificat de 500 de cai putere. Agentul-sef Cristinel Zaharia a venit cu aceasta idee, dupa ce a reusit sa obtina un Audi S4 de la MAI, care le-a repartizat masina. Noul Audi RS4 a fost gasit la vanzare pe internet, si domnul Zaharia a convins proprietarul ca in loc sa-l vanda, sa faca o fapta buna si sa-l doneze politiei din Constanta.

Audi RS4 de 500 cp, cea mai puternica masina din dotarea Politiei Romane

Se pare ca proprietarul acestui RS4 a fost de acord, si dupa ce a fost semnat contractul de comodat, masina a fost vopsita negru mat si putin modificata. Mai precis, cu ajutorul unui soft, puterea originala de 420 cp a fost urcata la 500 cp. In rest, masina a fost dotata cu semnale luminoase si inscrisuri conform normelor MAI, inainte sa fie gata de alergatura pe autostrada, dupa oricine nu respecta legea.

Audi RS4 de 500 cp, cea mai puternica masina din dotarea Politiei Romane Audi RS4 de 500 cp, cea mai puternica masina din dotarea Politiei Romane

"Nu mai suntem politistii cu caii de lemn si biciclete care pornesc in urmarirea infractorilor cu Ferrari. Am inregistrat pe radar autoturisme sau motociclete care circulau cu viteze de 250 km/ora", precizeaza comisarul-sef Tudorel Dogaru, seful Biroului Accidente din cadrul Politiei Rutiere.


Cei doi bolizi vor fi folositi in special pe tronsoanele de autostrada din Constanta, pe viitoarea sosea de centura, dar si pe Drumul National 39 Constanta-Mangalia, unde soferii au tendinta de a circula cu viteza excesiva.

Foto: adevarul.ro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi RS4 de 500 cp, cea mai puternica masina din dotarea Politiei Romane
mai multe