Design-ul noului Audi A5 o sa te faca sa uiti complet de BMW sau Mercedes. Cum arata coupe-ul german

Design-ul noului Audi A5 o sa te faca sa uiti complet de BMW sau Mercedes. Cum arata coupe-ul german
  • Audi a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului A5 Coupe
  • Modelul german iese in evidenta printr-un design modern si extrem de atragator
  • Gama de motorizari va cuprinde optiuni cu pana la 354 de cai putere sub capota
Distribuie pe Facebook

Audi a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului A5 Coupe.

Disponibil la vanzare incepand cu toamna acestui an, rivalul modelelor BMW Seria 4 si Mercedes C-Class iese in evidenta printr-un design modern si extrem de atragator, inspirat de conceptul Prologue.

Lista cu atractii principale cuprinde, insa nu se rezuma neaparat la grila supradimensionata a radiatorului, capota bombata a motorului si, bineinteles, blocurile optice echipate cu tehnologia LED.

Alte detalii exterioare demne de mentionat includ aripi laterale bine conturate, jante din aliaj de diferite marimi si design-uri, plus o capota a portbagajului cu eleron integrat.

Audi A5 si S5 CoupeAudi A5 si S5 Coupe

In ceea ce priveste departamentul interior, noul Audi A5 Coupe ne readuce aminte de ultima generatie a popularului A4, de la care preia - printre altele - si ecranul de 12.3 inch montat in spatele volanului.

Rivalul modelelor BMW Seria 4 si Mercedes C-Class se bucura si de un al doilea display, de doar 8.3 inch, ce-i drept, controlat prin intermediul joystickului de la nivelul consolei centrale.

Din punct de vedere tehnic, tolba cu bunatati include atat o greutate mai mica cu pana la 60 de kilograme, cat si o gama de motorizari ce ofera puteri cuprinse intre 190 si 354 CP.

Audi A5 si S5 CoupeAudi A5 si S5 Coupe

Audi A5 si S5 Coupe

Asa cum probabil ti-ai dat deja seama, versiunea de top este reprezentata momentan de varianta S5, care apeleaza la servicii unui V6 turbo de trei litri pentru a livra cei 354 cai putere anterior mentionati.

Pentru cei care nu au nevoie de asemenea performante - acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 4.7 secunde in cazul lui S5, noul Audi A5 Coupe dispune si de unitati mai cuminti.

Intr-o alta ordine de idei, clientii rivalului modelelor BMW Seria 4 si Mercedes C-Class vor putea opta si pentru un 3.0 TDI de 218 CP, disponibil alaturi de tractiune FWD sau AWD.

Audi A5 si S5 CoupeAudi A5 si S5 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Audi A5 si S5 Coupe
mai multe