Ieri i-ai vazut exteriorul, astazi ii descoperi interiorul. Uite cum arata bordul noului Golf 7 Facelift

Ieri i-ai vazut exteriorul, astazi ii descoperi interiorul. Uite cum arata bordul noului Golf 7 Facelift
  • Primele imagini cu interiorul noului Golf au ajuns pe internet
  • De un tratament similar a avut parte si viitorul model VW CC
  • Ambele automobile au apelat la un design sobru si familiar
Distribuie pe Facebook

Fotografiile ce surprind exteriorul noului Volkswagen Golf 7 Facelift nu sunt singurele materiale care deconspira modul in care va arata versiunea imbunatatita a modelului german de clasa compacta.

Pe langa imaginile anterior mentionate, internetul ne mai aduce si o serie de poze interioare, cu ajutorul carora descoperim schimbarile operate la nivelul plansei de bord (si nu numai).

Schimbari ce pot fi numarate pe degetele unei singure maini si care constau intr-un design revizuit al volanului in trei spite, respectiv aparitia unui ecran tactil de dimensiuni mai mult decat generoase, daca nu ne inseala privirea.

Drept urmare, modificarile subtile operate la nivel de exterior vor continua si la interior, germanii de la Volkswagen refuzand astfel sa schimbe radical reteta actualului Golf 7.

VW Golf 7 Facelift - Interior

VW Golf 7 Facelift - Interior

In ceea ce priveste gama de motorizari, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire pentru moment, singurele detalii in acest sens constand in mai multe zvonuri care anunta inlocuirea unitatilor 1.4 TSI si 1.6 TDI cu unele de 1.5 litri.

Cum se va prezenta pana la urma propulsia modelului de clasa compacta din Wolfsburg vom afla cel mai probabil in lunile urmatoare, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Nerabdator pana la primul contact cu noul Volkswagen Golf 7 Facelift? Ia o scurta pauza, fa-te comod pe scaun si arunca o privire inclusiv asupra primelor fotografii ce surprind cockpitul... - ai vazut / citit bine!, viitorului CC.

Generatia cu numarul trei a coupe-ului german cu patru usi va fi lansata pe piata in cursul anului 2017, alaturi de multiple elemente tehnice si estetice imprumutate de la Passat.

VW CC - Interior

VW CC - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe