Golf 3 by Nicu - micul Golf care a vazut toata lumea

Golf 3 by Nicu - micul Golf care a vazut toata lumea
Cititorii 4tuning sunt din toata lumea. De aceasta data, Nicu, un roman stabilit in Grecia de 12 ani, ne va povesti istoria acestui Volkswagen Golf, o masina care a umblat peste tot in lume. O dovada ca atunci cand te atasezi de o masina, nu te mai desparti de ea si vrei s-o faci mai buna, mai frumoasa.
Distribuie pe Facebook

Numele meu este Nicu si m-am gandit sa prezint si eu fanilor modelului Golf, si nu numai, masinuta mea cu care am scris istorie (pentru mine). M-am atasat asa de mult de el, ca mi-e greu sa ma gandesc ca as putea sa-l vand candva. L-am cumparat acum 9 ani si de-a lungul timpului am inceput sa ii schimb infatisarea.

Golf 3 by Nicu - micul Golf care a vazut toata lumea

Nu cred ca este cel mai reusit Golf 3, dar nu cred ca ma fac de rusine cu el. In limita posibilitatilor, pentru ca intre timp mi-am contruit si casa, am incercat ca rezultatul sa fie unul cat de cat multumitor, si mi-a placut sa atrag atentia cu el, de aceea am vrut sa fac ceva simplu dar si atragator.

Am scris istorie cu el, am umblat prin multe locuri in cei 9 ani de posesie. L-am dus prin Europa, am umblat prin Romania cu el, am mers pe mari cu el, am traversat Dunarea cu el, bineinteles ca pe vapor. Si pe unde am umblat, multa lume ma intreba cate ceva despre el: de exemplu, cum deschid portiera sa intru in el. Si totdeauna le explicam cu placere.

Golf 3 by Nicu - micul Golf care a vazut toata lumea

Intre timp m-am casatorit si am facut si 2 copii, dar tot nu ma pot desparti de el, pentru ca am trecut prin multe impreuna. Eu locuesc in Grecia de 12 ani si de aceea are si numere de Grecia, ca aici l-am inmatriculat. Dar este si pe jumatate golf ROMAN. Multe din modificari le-am facut in Romania sau am cumparat piesele de acolo. De exemplu, farurile le-am luat din Romania, ca in Grecia nu am gasit asa ceva, si acum cred ca sunt singurele faruri de Golf 3 cu leduri din Grecia.

Golf 3 by Nicu - micul Golf care a vazut toata lumea Golf 3 by Nicu - micul Golf care a vazut toata lumea

Cam asta am vrut sa impartasesc cu fanii VW. Partea tehnica este una putin imbunatatita. Suspensiile sunt reglabile, discuri mai mari de frana pe fata, de Passat, am montat discuri pe spate pentru ca nu avea, era frana cu tamburi. Motorul este unul de 1.4 benzina, la care am adaugat asa, de farmec, doar un filtru sport. La interior am avut piele alba, dar acum am imitatie de piele de culoarea albastru cu negru. Pe partea audio am ramas la stadiul normal. Am lucrat mai mult la partea exterioara. Deci cam asta am vrut sa va prezint la Golful meu si cred ca nu v-am obosit. Acum am sa astept sa vad daca o sa apara pe site. Mi-a facut mare placere sa impart si cu altii povestea mea si va multumesc pentru timpul acordat.

NR: Nicu este un exemplu tot mai rar intalnit de pasionat auto. Nu sunt multi cei care au aceeasi masina de 9 ani de zile. Cum spune si el, poate nu e cel mai modificat Golf din cate s-au vazut, insa aici admiram pasiunea si devotamentul, nu neaparat calitatea si perfectiunea lucrarii. Cel putin in acest caz, e vorba de pasiune iesita din comun.

Masina este una destul de curata si ingrijita, care bate spre a fi "clean". Poate oglinzile nu sunt cele mai potrivite, poate spoilerul fata nu cade asa cum ar trebui, la linie, insa nu e usor sa te si folosesti si sa si imbunatatesti de o masina. Tocmai de aceea, toti care au sfaturi sau critici, sunt rugati sa le face cu bun simt si fara jigniri. Avem convingerea ca Nicu nu va vinde masina si va urma sfaturile membrilor din comunitatea 4tuning.

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro cu detalii complete si poze ale masinii tale. Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Golf 3 by Nicu
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2010