A facut prapad pe strazile din New York cu bolidul lui de 750.000 de dolari. Ce a urmat a uimit pe toata lumea

A facut prapad pe strazile din New York cu bolidul lui de 750.000 de dolari. Ce a urmat a uimit pe toata lumea
  • Productie limitata la 25 de exemplare
  • A lovit 5 masini parcate
  • Initial a fugit de la locul accidentului
Distribuie pe Facebook

Un miliardar cunoscut in lumea super masinilor de peste Ocean si-a facut praf bijuteria pe patru roti, o Gemballa Mirage GT, pe strazile din New York. Intr-un final, acesta a fost arestat de politisti.

Porsche a prezentat conceptul Carrera GT in 2000 la Salonul Auto de la Paris. In urma feedback-ului pozitiv si impulsionati de succesul SUV-ului Cayenne (si de profitul obtinut de pe urma lui), nemtii s-au hotarat pana la urma sa produca in serie limitata super masina echipata cu motor V10 aspirat natural.

Gemballa Mirage GT accident

Primul exemplar a intrat pe linia de productie in 2003 si in urmatorii patru ani brand-ul din Stuttgart a asamblat 1.270 de unitati Carrera GT. 25 dintre acestea au fost transformate de Gemballa in Mirage GT, pachetul incluzand un bodykit, jante aftermarket si mai multa putere pentru propulsorul de 5.7 litri. 670 CP si 630 Nm cuplu sa fim mai exacti, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 3.7 secunde si o viteza maxima care depaseste 330 km/h.

Gemballa Mirage GT accident

Ei bine, unul dintre cele 25 de exemplare Gemballa Mirage GT tocmai a fost facut dauna totala pe strazile din New York. Super masina ii apartinea unui anume Benjamin Chen, un miliardar excentric, cunoscut in lumea super masinilor de peste Ocean si co-fondator al raliului goldRush.

Dupa ce a intrat cu bolidul, facandu-l praf, in alte doua masini parcate, Chen a fugit de la locul accidentului si pe drum a mai acrosat alte trei masini, potrivit raportului politiei. Scena a fost filmata de curiosii care s-au strans la fata locului si chiar se poate vedea la un moment dat, dupa ce pleaca in tromba, cum capota isi ia pur si simplu zborul.

Gemballa Mirage GT accident

Pana la urma oamenii legii au reusit sa opreasca masina iar miliardarul in varsta de 33 de ani a fost arestat pentru conducere sub influenta drogurilor.

View this post on Instagram

Porsche Gemballa Gt Mirage RIP #gemballamiragegt #gemballa #porsche #carreragt @pcny

A post shared by NEW/USED Cars For Sale (@broadwayautony) on Apr 7, 2020 at 9:37am PDT

Distribuie pe Facebook
mai multe