A platit peste 40.000 de dolari pe masina dar a ramas fara bara pe autostrada. VIDEO cu momentul

A platit peste 40.000 de dolari pe masina dar a ramas fara bara pe autostrada. VIDEO cu momentul
  • Bara s-a desprins aproape in totalitate
  • Cei de la Tesla nu i-au trimis o platforma
  • Pana la urma s-a rezolvat cu ajutorul unui avocat
Distribuie pe Facebook

Un american a trecut printr-o experienta mai putin placuta dupa ce a ramas fara bara de protectie pe autostrada. Omul nostru conducea o Tesla Model 3 iar carosabilul era ud.

Tesla este, fara indoiala, una dintre cele mai populare masini electrice din SUA si, de ce nu, din lume. Insa pe langa inovatiile tehnologice pe care le au la bord, masinile produse de compania lui Elon Musk sunt cunoscute si pentru problemele de fabricatie cu care parasesc linia de asamblare.

Incident Tesla Model 3

Nu putine sunt cazurile in care acestea au fost criticate de experti si chiar de proprietari.

Cel mai recent incident in care a fost implicata o Tesla Model 3 s-a petrecut pe o sosea din Statele Unite ale Americii. Soferul sustine ca afara ploua, insa nu exagerat, si cand decelera pentru a iesi de pe soseaua cu pricina a trecut printr-o balta iar bara de protectie din spate s-a desprins aproape in totalitate.

Incident Tesla Model 3

Momentul a fost surprins si de camera video a masinii si il poti vedea si tu mai jos. Insa asta nu este tot.

Americanul a tras pe dreapta si a luat legatura cu Tesla insa cei de aici l-au pasat de la unul la altul, fara insa sa-i trimita o platforma. Una dintre persoanele cu care a vorbit la telefon i-a spus chiar ca totul s-a intamplat din cauza...lui Dumnezeu.

Incident Tesla Model 3

Pana la urma, un avocat a intervenit si managerul service-ului Tesla a recunoscut ca intr-adevar exista unele probleme cu bara de protectie a acestui model si ca se va ocupa sa rezolve aceasta situatie.

Incident Tesla Model 3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2020