A trecut cu un Porsche Taycan prin vitrina reprezentantei pentru vizualizari pe Youtube. VIDEO

A trecut cu un Porsche Taycan prin vitrina reprezentantei pentru vizualizari pe Youtube. VIDEO
  • Acelasi vlogger si-a incendiat masina in urma cu ceva timp
  • Acum a trecut cu un Taycan prin vitrina reprezentantei
Distribuie pe Facebook

Mikhail Litvin, vloggerul din Rusia care in urma cu ceva timp si-a incendiat masina, revine acum cu o noua "cascadorie". Acesta a trecut cu un Porsche Taycan nou-nout prin vitrina unei reprezentante.

Dorinta de a avea cat mai multe vizualizari la clipurile de pe Youtube a intrecut orice limita in Rusia. Mikhail Litvin este un vlogger care, in urma cu ceva timp, si-a incediat masina - un Mercedes-AMG GT 63 S - pe motiv ca s-ar fi saturat de cati bani a cheltuit pe reparatii.
Rusul a recurs, de fapt, la acest gest pentru fanii sai de pe Youtube. Din acelasi motiv, Litvin a trecut acum cu un Porsche Taycan Turbo S nou-nout prin vitrina unei reprezentante.
In fata camerei, acesta a declarat ca a incurcat pedalale, dar nu este o explicatie deloc convingatoare. Si se pare ca a reusit sa faca ce si-a propus, avand in vedere ca la cateva ore dupa ce l-a postat pe Youtube clipul avea deja circa 2 milioane de vizualizari.
Potrivit presei din Rusia, Litvin chiar cumparase masina cu pricina si acesta a fost modul sau de a intra in posesia ei.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2021