Accident cu Pagani Zonda F - masina, singura victima mortala

Accident cu Pagani Zonda F - masina, singura victima mortala
Saptamana trecuta se zvonea ca un neamt a facut un accident la 320 km/h cu un Pagani Zonda F. Ei bine, intre timp, se pare ca viteza reala la care s-a produs accidentul a fost de 110 km/h. Nu-i de mirare ca soferul a supravietuit si doar masina a avut de suferit. Daca insa accidentul ar fi avut loc la 320 km/h, probabil ca masina nu mai era de recunoscut, la fel si soferul.
Distribuie pe Facebook

Accident de 1.5 milioane de Euro in Italia, unde un sofer german a facut paguba totala propriul supercar marca Pagani Zonda F. Chiar daca gurile barfitoare pomeneau initial de 320 km/h in momentul in care masina a pierdut controlul, se pare ca realitatea este cam cu 200 de km/h mai putin... Adica masina avea numai 110 km/h in momentul accidentului.

In plus, se zvoneste ca soferul neamt care era a volan este chiar noul proprietar al companiei Gemballa, care a apartinut regretatului Uwe, asasinat in Africa de Sud. Mai mult, neamtul mai detine si revista germana Prestige Cars Magazine.

Accident cu Pagani Zonda F - masina, singura victima mortala

Saptamana trecuta, acesta a fost invitat de catre Pagani la o prezentare privata in Italia, a carei subiect a fost noul Huayra. Se pare ca in drum spre locatia prezentarii, pe autostrada, conditiile meteo erau nefavorabile si ploua, fapt care a dus la pierderea controlului. Masina, Zonda F Clubsport Roadster s-a facut zob, insa soferul a plecat acasa in Germania fara nicio zgarietura.

Insa inainte sa plece acasa, neamtul a facut deja comanda de un model Huayra si o Zonda care sa inlocuiasca epava abia facuta. Dar chiar si asa, acesta mai are in garaj si un Bugatti Veyron, un Gemballa Mirage GT, cateva Lamborghini si un McLaren MP4-12C. Adica paguba de 1.5 milioane de Euro este un mizilic...


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Accident Pagani Zonda F
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2011