Cu gandul la femele, un maimutoi drogat de 16 ani care conducea in Bucuresti a fost oprit cu 17 focuri de arma

Cu gandul la femele, un maimutoi drogat de 16 ani care conducea in Bucuresti a fost oprit cu 17 focuri de arma
  • Politistii au tras 17 focuri de arma
  • 11 focuri au nimerit masina
  • Tanarul era drogat si nu avea permis
Distribuie pe Facebook

Azi noapte, in timpul unei actiuni a Politiei Rutiere, un sofer, scuzati, un maimutoi de 16 ani, evident fara permis, a fost oprit de agenti dar a fugit de la fata locului. Dupa o urmarire ca in filme, acesta a fost arestat.

In primul rand, dorim sa le multumim agentilor de la Politia Rutiera ca isi fac treaba cu brio si ca participa la asemenea actiuni menite sa-i mai trieze pe soferii mitocani si care nu respecta legea. In al doilea rand, dorim sa le multumim politistilor din Bucuresti si sa ne coboram palariile in fata domniilor lor si sa ne aratam tot respectul din lume pentru ca au inceput sa prinda curaj si sa foloseasca armele din dotare. RESPECT!

Aseara, in timpul unui filtru de rutina, agentii au vrut sa opreasca un BMW E60 cu numere straine, de Spania. Normal, ca doar nu putea fi un Ford Fiesta... Soferul nu a oprit si a fugit de la fata locului, fiind urmarit de agentii de la Rutiera. Dupa o cursa de 9 kilometri prin Bucuresti, urmarit de mai multe masini de politie, in cele din urma soferul a fost prins. Dar nu inainte ca agentii sa traga cu noile pistoale din dotare marca Glock, 6 focuri de avertisment in plan vertical si 11 in directia masinii.

Nu stim cum, dar, ca prin urechile acului, maimutoiul care spune ca luat masina parintilor ca sa se duca dupa femele, a scapat nevatamat. Chiar daca doua gloante au trecut prin parbriz, exact in dreptul fetei sale. Ne bucuram ca acest specimen a fost prins si speram ca intr-o forma sau alta, un procuror destept o sa gaseasca o pedeapsa potrivita. Adica sa nu poata obtine permisul de conducere vreme de 50 de ani si, eventual, sa stea la puscarie vreo 10 ani...

Nu stim cine sunt parintii acestui babuin si cu ce se ocupa. Dar la 16 ani, ca sa poti face o cursa in mare viteza prin trafic, urmarit de politie, iti trebuie ceva experienta. Cu alte cuvinte, cine crede ca tanarul a furat masina de la parinti fara ca acestia sa stie, este naiv. Fara indoiala, parintii stiau de aventurile acestui tanar la volanul masinii si i-au permis sa conduca de mai multe ori. De unde si unicii vinovati pentru aceasta isprava care se putea termina extrem de grav sunt parintii. Poate ca daca odrasla lor s-ar fi intors acasa intr-un sac de plastic ar fi realizat ca nu e o idee buna sa-si lase BMW-ul pe mana baiatului drogat de 16 anisori...

Distribuie pe Facebook
mai multe