Daca nu credea in ghinion, acum sigur o va face. Si-a lovit noua limuzina de lux la doar cateva minute dupa ce a cumparat-o

Daca nu credea in ghinion, acum sigur o va face. Si-a lovit noua limuzina de lux la doar cateva minute dupa ce a cumparat-o
  • Si-a lovit noua limuzina de lux la doar cateva minute dupa ce a cumparat-o
  • Victima este un Genesis G80 Facelift
  • Masina prezentata la sfarsitul lui martie va avea nevoie de reparatii majore
Distribuie pe Facebook

In timp ce informatiile referitoare la cauzele accidentului raman un mister, faptul ca masina respectiva are nevoie de reparatii serioase reprezinta mai mult decat o certitudine.

Anuntata cu surle si trambite chiar la sfarsitul lunii trecute, mult anticipata versiune imbunatatita a limuzinei Genesis G80 a inceput sa-si croiasca incet, dar sigur drum catre showroom-urile si primii sai clienti din Coreea de Sud. Nu a durat insa decat cateva zile pentru ca primul accident la volanul noii masini de lux, care concureaza impotriva unor produse precum Audi A6, BMW Seria 5 sau Mercedes E-Class, sa fie inregistrat.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, informatiile referitoare la nefericitul eveniment raman un mister, anumite detalii sugerand totusi ca acesta s-a petrecut la doar cateva minute dupa ce masina a fost livrata.

Totodata, este mai mult decat clar ca respectivul Genesis G80 necesita de reparatii serioase, printre cele care au avut de suferit in urma accidentului cu pricina numarandu-se chiar si capota motorului. Inutil de mentionat, atat blocurile optice, cat si aripa, portiere, plus oglinda retrovizoare - toate de pe partea stanga, vor trebui... evident, inlocuite.

Despre Genesis G80

Lansata pe piata in cursul anului 2016, pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A6, BMW Seria 5 sau Mercedes E-Class, prima generatie a limuzinei Genesis G80 a primit un binemeritat facelift in urma cu numai o singura luna. Asa cum mentionam si la momentul respectiv, versiunea imbunatatita a masinii de lux si clasa mare se remarca imediat prin caroseria complet restilizata, cu trasaturi specifice SUV-ului comercializat sub denumirea GV80.

Similaritatile continua la nivelul departamentului interior, acolo unde principalul element de atractie il reprezinta plansa de bord inzestrata cu doua display-uri de dimensiuni generoase...

... dintre care unul destinat afisarii instrumentelor digitale si configurabile, iar celalalt folosit pentru accesarea comenzilor specifice sistemului de infotainment, daca mai era nevoie de precizat. Un al treilea ecran insosteste instalatia automata de climatizare, acesta gazduind inclusiv butoanele (tactile) necesare ajustarii functiilor de incalzire si ventilatie ale scaunelor fata.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, noul Genesis G80 Facelift ofera trei motorizari mari si late, clientii avand de ales intre un diesel de 2.2 litri, cu 210 CP sub capota, si doua benzinare extrem de interesante: un I4 de 2.5 litri si 304 CP, plus un V6 de 3.5 litri si 380 CP.

Genesis G80 Facelift

Genesis G80 Facelift

Genesis G80 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Genesis G80 Facelift
mai multe