Primul accident cu noul McLaren P1. Supercarul britanic pare distrus complet

Primul accident cu noul McLaren P1. Supercarul britanic pare distrus complet
  • Primul accident cu noul McLaren P1 vine din Texas
  • Supercarul britanic pare sa fie dauna totala
  • Acesta e unul dintre cele numai 375 exemplare fabricate
Distribuie pe Facebook

Un McLaren P1 in valoare de aproximativ 1 milion de dolari a suferit avarii extrem de serioase dupa ce a lovit cu putere bariera de protectie aflata pe marginea unui drum din Texas, Statele Unite ale Americii. Sansele ca supercarul britanic sa fie readus la viata par destul de mici, una dintre imaginile surprinse la locul accidentului indicandu-ne faptul ca pana si celula de siguranta a fost afectata in urma impactului.

Nici bine nu a demarat productia noului McLaren P1, iar unul dintre cele 375 de exemplare ce urmeaza a fi construite in total a si fost distrus aproape in totalitate.

Din pacate, informatiile cu privire la accidentul petrecut pe o sosea din Texas, Statele Unite ale Americii sunt limitate pentru moment, insa fotografiile surprinse la fata locului ne dezvaluie ca supercarul britanic a lovit cu putere una dintre barierele de protectie intalnite pe marginea drumului.

Accident cu McLaren P1

Rezultatul coliziunii nu mai are nevoie de nici un fel de descriere, McLaren-ul P1 fiind aproape irecuperabil. Nu de alta, dar inclusiv celula de siguranta realizata din fibra de carbon pare sa fi avut de suferit de pe urma acestei coliziuni - asta pe langa panourile caroseriei, respectiv suspensia (cel putin) spate.

Pana la alte detalii referitoare la acest nefericit, reamintim ca supercarul britanic este pus in miscare de un tren de rulare hibrid, ce combina un motor pe benzina V8 bi-turbo de 3.8 litri si unul electric pentru un total de 916 cai putere si 900 Newton-Metri.

Livrate exclusiv rotilor spate, prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, valorile maxime se anunta arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 2.8 secunde, cat si pentru o viteza maxima limitata la 350 de kilometri pe ora.

Tot pe lista cu performante intalnim si un sprint 0 - 300 km/h in 16.5 secunde, respectiv 0 - 402 metri in 9.8 secunde, noul McLaren P1 impresionand, de asemenea, si prin timpul de sub sapte minute necesar parcurgerii unui tur la Nurburgring.

Accident cu McLaren P1

Accident cu McLaren P1

Accident cu McLaren P1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Accident cu McLaren P1
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2014