Prostie sau sinucidere? Accident mortal in Romania, greu de explicat

Prostie sau sinucidere? Accident mortal in Romania, greu de explicat
  • Accidentul a avut loc pe 14 decembrie
  • Soferul de Cielo si-a pierdut viata
  • Vinovatul clar este soferul de Chevrolet
Distribuie pe Facebook

Cand vezi astfel de filme, incepi sa te gandesti ca te-ai nascut in lumea nepotrivita. Te gandesti ca NU au cum sa existe printre noi asemenea specimene de o prostie rara, de o inconstienta grosolana sau, pur si simplu, cu un chef de a-si pierde viata.

Un film de pe Youtube ne arata un accident grav, in urma caruia a decedat o persoana. In caz ca mereu ai avut incredere in tine ca esti un mare sofer si ca nu poti produce accidente, asa ca nu te-ai sinchisit sa-ti pui centura de siguranta, urmareste acest clip ca sa-ti dai seama ca nu de tine trebuie sa-ti fie teama, ci de alti soferi absolut dementi.

In film este un accident care a avut loc acum cateva zile pe DN1B, in apropiere de localitatea Fantanele. Un sofer care conduce un Chevrolet alb, cel din prim-plan, cu numere de Spania, intra in depasire pe linie continua, fara sa dea semnal. Depaseste un automobil, dupa care accelereaza si intra frontal, direct intr-un Daewoo Cielo care circula regulamentar. Fara urme de franare, fara tentativa de evitare, nimic...

In urma acestui accident, soferul de 43 de ani care se afla la volanul masinii Cielo a decedat. In Chevrolet se aflau soferul vinovat impreuna cu un pasager, amandoi neavand nicio problema. Soferul este din Braila, cel mai probabil intors acasa din Spania, de la munca.

Din aceste imagini putine, nu cred ca exista cineva care sa stie ce s-a intamplat acolo. Fie soferul Chevroletului s-a blocat, i s-a facut rau, fie facea altceva, se uita in alta parte, fie put si simplu era un nesimtit ignorant care se credea nemuritor. Cel mai probabil, din cauza ca nu a dat nici semnal si pentru ca a mai depasit si pe linie continua, cel mai probabil e vorba de un sofer beat, sau pur si simplu... dobitoc. Un sofer caruia politia trebuie sa-i anuleze permisul pe viata si care trebuie sa faca multi ani puscarie. Prostia se plateste.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2016