Respect Politiei Rutiere din Bucuresti: in sfarsit, actioneaza ca americanii

Respect Politiei Rutiere din Bucuresti: in sfarsit, actioneaza ca americanii
  • Respect Politiei Rutiere o data!
  • Respect Politiei Rutiere de 2 ori!
  • Respect Politie Rutiere de 3 ori!
Distribuie pe Facebook

Cei de la cancan.ro au prezentat un filmulet in care este prezentat un sofer violent pus la punct de politisti in cateva secunde. Cu aceasta ocazie spunem din toata inima: RESPECT POLITIEI RUTIERE!

Printre atatea cazuri de spaga si abuzuri, dupa ce am vazut agenti care conduceau autospeciale de escorta ale coloanei prezidentiale fara sa aiba permis, iata ca, in sfarsit, putem spune cu mana pe inima: Respect, Politia Rutiera! Si asta dupa ce am vazut un film care ne-a facut sa ne simtit mai in siguranta si sa ne dam seama ca, poate, in ceasul al 12-lea, agentii incep sa se comporte ca cei de peste ocean. Adica asa cum trebuie.

Marti seara, un filtru organizat al politiei de la rutiera a oprit cateva automobile pentru control de rutina. La un moment dat, intr-una din masinile oprite a intrat cu viteza o alta masina. Agentii au reusit sa se fereasca si si-au dat seama ca soferul este beat. Au incercat sa-l legitimeze si sa-i ceara socoteala, conform legii, dar acesta a devenit violent. Adica dupa ce ca el era de vina, dupa ce ca el aproape a omorat niste oameni, dupa ce ca tot el era cu gura mare, probabil incurajat de alcool, s-au umflat muschii pe el.

Ghinion, ca marti seara, agentii de la rutiera au simtit nevoia sa faca asa cum fac colegii lor americani. Adica nu au stat la discutii. Si cand au vazut ca soferul vitezoman, beat, prost si deosebit de inconstient a agresiv, l-au pus la pamant si l-au arestat. Individul trebuie sa zica mersi: daca ar fi fost in America si ar fi ridicat glasul la un agent de politie, s-ar fi trezit cu cateva gloante la purtator sau, in cel mai fericit caz, curentat de un taser-gun cu 20.000 de volti.

Speram doar ca astfel de actiuni sa continue si agentii de la politie sa-si recastige respectul pierdut de multi ani. Atunci cand discutam de babute care vand doi morcovi in piata e o situatie. Atunci cand dam peste retardati precum cel din film care poate sa omoare oricand oameni nevinovati, care mai sunt si tari in gura dupa ce ca tot ei gresesc, punerea catuselor cu frumosul sau cu trantitul de asfalt este singura solutie. Speram doar ca judecatorul sa ia cea mai buna decizie si sa-l vedem dupa gratii pentru multi ani.

Video: www.cancan.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe