Richard Hammond a facut praf un supercar electric de 1.000 de cai: "Credeam ca a murit!"

Richard Hammond a facut praf un supercar electric de 1.000 de cai: "Credeam ca a murit!"
  • Richard Hammond a fost ranit intr-un accident
  • Acesta conducea un Rimac Concept One
  • Masina a fost distrusa in totalitate dar britanicul a scapat cu viata
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cei trei prezentatori ai show-ului The Grand Tour a suferit un grav accident in timp ce conducea Rimac-ul Concept One la evenimentul Hemburg Hill Climb. Britanicul a scapat cu viata, dar masina electrica de 1.000 de cai putere a ars in totalitate.

Cei trei prezentatori ai show-ului The Grand Tour pregatesc deja cel de-al doilea sezon care urmeaza sa debuteze pe micile ecrane in luna octombrie cu un buget la fel de urias si cu cateva schimbari minore.

Rimac Concept One

In acest weekend, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond au filmat un material pentru emisiune in Elvetia, la evenimentul Hemburg Hill Climb. Aici, cel mai tanar dintre ei conducea Rimac-ul Concept One, supercar-ul electric de 1.000 de cai putere, cand fara nicio explicatie a ratat o curba la stanga, iesind spectaculos in decor.

Rimac Concept One

Din fericire, Hammond a reusit sa iasa teafar din masina care imediat a fost cuprinsa de flacari, fiind distrusa in totalitate. Britanicul de 47 de ani a fost transportat la spitalul din St. Gellen cu elicopterul pentru mai multe investigatii.

Rimac Concept One

Clarkson a postat un mesaj pe Twitter in care spunea ca a fost unul dintre cele mai terifiante accidente pe care le-a vazut, si ca initial, si el si colegul sau May, credeau ca Hammond nu a scapat cu viata. Din fericire insa, a scapat doar cu o fractura la genunchi.

Rimac Concept One

Richard nu este la prima patanie de acest gen. In 2006, pe cand filma pentru Top Gear, a intrat in coma dupa un accident cu o masina propulsata de un motor de avion, iar anul acesta a ajuns din nou la Urgente dupa ce a cazut cu motocileta in Mozambic.

Rimac Concept One

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, cel de-al doilea sezon al emisiunii The Grand Tour va debuta in octombrie, si isi va surprinde fanii cu cateva schimbari minore. Acestea sunt deocamdata necunoscute, insa zvonurile vorbesc ca s-ar fi ajuns in aceasta situatie dupa ce fanii s-au plans de noul pilot de teste "The American" si de faptul ca s-a plictisit sa vada cum "mor" diverse vedete internationale in cadrul sectiunii Celebrity Brain Crash.

Rimac Concept One

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Rimac Concept One
mai multe