Un Ferrari 458 Italia omoara un pieton si se infige intr-un S Class

Un Ferrari 458 Italia omoara un pieton si se infige intr-un S Class
  • Masina are 570 de cp
  • In urma accidentului, a murit un pieton
  • Autoturismul de performanta a suferit dauna totala
Distribuie pe Facebook

Un posesor de Ferrari 458 Italia din Rusia loveste un pieton si ajunge intr-un Mercedes-Benz S Class ce mergea regulamentar. Accidentul face valva in Rusia, acolo unde opinia publica critica baietii de bani gata, la fel ca si in Romania.

In seara de 10 iulie, pe strada Minsk din Moscova, capitala Rusiei, un Ferrari 458 Italia condus de un tanar in varsta de 23 de ani numit Larion Vuokila, fiul fostului vice-presedinte al companiei M-Video, Alexander Zajonc, a lovit mortal un pieton. Acesta era in varsta de 62 de ani, se numea Nariman Gaynulov, si se intorcea de la rugaciunea de seara de la o moschee.

Dupa accident, autorul de 23 de ani a suferit si el o contuzie si a fost dus la un spital din capitala rusa. Insa acesta a fugit ulterior din spital, speriat probabil de repercursiuni. Pe data de 11 iulie, acesta a fost arestat de politie. Conform articolului 264 din Codul Penal rusesc, referitor la vatamarile corporale si lovituri cauzatoare de moarte, acesta a fost acuzat si adus in instanta.

Si pentru ca in Rusia tot mai multa lume are camere de filmat on-board, accidentul a fost inregistrat de un alt participant la trafic. Insa nu e clar daca pietonul vroia sa traverseze sau doar statea pe marginea drumului. Cert e ca masina italiana avea viteza. Din nefericire, asa cum s-a intamplat si in Romania acum cativa ani, tot cu un posesor de Ferrari, victima a murit si cel mai probabil, baiatul de bani gata va scapa basma curata.

Distribuie pe Facebook
mai multe