VIDEO cu un accident din Romania: Cand doi prosti se intalnesc la semafor

VIDEO cu un accident din Romania: Cand doi prosti se intalnesc la semafor
Un motociclist a filmat cu camera video de pe casca un accident cel putin stupid. Un Golf GTI pleaca puternic de la semafor doar ca sa se infiga intr-un perete cativa metri mai departe.
Distribuie pe Facebook

Oricat de mult ar sustine motociclistul ca el e usa de biserica si ca nu a accelerat tare de la semafor, se vede clar pe filmare ca intre cei doi s-a iscat o rivalitate puerila cand s-a facut culoarea verde. Initial, motociclistul nu a plecat tare, dar din filmare se vede clar ca accelereaza puternic cand vede Golful din stanga sa calcand-o si depasindu-l. Din fericire, dintre doi fraieri, doar unul plateste. Respectiv cel cu masina care pierde controlul inexplicabil si se infige in peretele unei cladiri.

Un trecator incearca sa-i spuna cat de prost a fost gestul facut, dar urmarile acestui teribilism din spatele blocului o sa-l simta cel mai bine proprietarul masinii, care, cel mai probabil, va avea nevoie de multe piese noi la masina, inclusiv de baia motorului care a lasat pe trotuar tot uleiul.

Indiferent de ce vrea sa lase de inteles motociclistul, cum ca el nu a facut nimic, are si el partea lui de vina. Probabil, daca soferul de Golf nu avea rival, nu o calca asa de puternic. Pana la urma, nu il obliga nimeni pe acest Mika Hakkinen al orasului cu GTI sa se creada in NFS si sa accelereze prosteste...

Grav este ca, cel mai sigur, niciunul din cei doi protagonisti, soferul amuzant si lipsit de experienta, sau motociclistul mincinos, nu isi da seama de gravitatea acestui incident. Nu de alta, dar daca exact atunci erau niste pietoni pe trotuar, fix in acel loc, lucrurile ar fi stat altfel. Si am fi vazut niste saci de plastic si, evident, niste catuse. Priviti si reflectati.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2017