Soferii de Audi, cei mai predispusi sa insele

Soferii de Audi, cei mai predispusi sa insele
  • Studiul este facut de un portal britanic
  • Anul trecut, acest titlu i-a apartinut marcii BMW
  • Soferii de masini frantuzesti sunt cei mai fideli
Distribuie pe Facebook

Partenerul de viata conduce un Audi? Fii cu ochii pe el, s-ar putea sa te insele! Un portal britanic, specializat in intermedierea intalnirilor intre persoanele casatorite, sustine ca proprietarii de Audi sunt cei mai predispui sa comita un adulter. In schimb, cei mai fideli sunt soferii care se afla in spatele volanului unui Peugeot.

Dupa posesorii de BMW anul trecut, acum a venit randul soferilor de Audi sa fie primii in topul celor care isi inseala partenerul. Potrivit unui sondaj realizat printre membrii sai de site-ul IllicitEncounters.com, 22,21% dintre cei care inseala detin un Audi. Ei sunt urmati la o distanta considerabila de soferii de BMW cu 13,79%, in timp ce pe locul al treilea se afla tot o masina nemteasca, Mercedes Benz cu 8,73%.

Interesant este ca brandurile germane domina acest top 5 al soferilor adulterini, cu singura exceptie marca Volvo, care se situeaza pe locul al patrulea cu 7,55% din voturi, urmata de Volkswagen cu 5,74%.

Conduci masina frantuzeasca, inseli mai putin

"Masinile pot dezvalui multe despre proprietarii lor", explica purtatorul de cuvant al portalului, Mike Taylor. "Toate aceste masini prezente in Top 5 reprezinta membrii nostri, iar ei, in mare masura, sunt oameni de succes, motivati, care ajung la un nivel inalt. Este putin probabil ca acesti oameni sa se multumeasca cu ceva ce gasesc nesatisfacator, fie o masina sau o relatie. Iar producatorii auto stiu asta, Mercedes chiar a folosit infidelitatea in reclamele sale", a mai spus Taylor.

Formele mai putin agresive, cilindreea mai mica sau aspectul mai familist! Nu se stie ce caracteristica exacta ii face sa fie cuminti, insa proprietarii de masini frantuzesti nu sunt tentati sa-si insele sotul sau sotia.

Doar 0,38% dintre cei care conduc un Peugeot sustin ca au calcat stramb, in timp ce numarul posesorilor de Renault este putin mai mare 0,51%.

IllicitEncounters.com este un site britanic, ce numara peste 750.000 de membrii, fiind specializat pe intermedierea intalnirilor intre persoanele casatorite.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2013