BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit o versiune care costa aproape 500.000 de euro

BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit o versiune care costa aproape 500.000 de euro
  • BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit o versiune care costa aproape 500.000 de euro
  • Meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv o motorizare de trei litri si pana la 590 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv o motorizare de trei litri si pana la 590 de cai putere.

Prezentat publicului larg inca din toamna anului trecut, cel mai recent M4 din istorie se vinde zilele acestea in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile pe care BMW le pune la dispozitia clientilor se va numara, curand, si o varianta GT3.

BMW M4 GT3

Disponibil in schimbul unei sume nete de 415.000 de euro, respectivul model vine cu o motorizare I6 twin-turbo de 2.993 de centimetri cubi si pana la 590 de cai sub capota, conform primelor detalii.

Urmand sa inlocuiasca vechiul M6 GT3, acelasi BMW M4 GT3 se mai poate lauda si cu o transmisie Xtrac in sase rapoarte. Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu reprezinta insa decat un mister pentru moment.

Ce este drept, nici despre valoarea specifica vitezei maxime nu se cunoaste absolut nimic, despre respectivul model precizandu-se totusi ca va ajunge la clienti inainte de inceputul sezonului viitor.

Inutil de mentionat, cel mai recent M4 din istorie adopta, in versiunea GT3, si un nou exterior, croit special pentru un maximum de eficienta aerodinamca. Aceeasi varianta a mai pregatit, totodata, si un interior pe masura, printre multe altele.

BMW M4 GT3

BMW M4 GT3

BMW M4 GT3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze BMW M4 GT3
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2021