Dacia Duster in competitia Pikes Peak International Hill Climb

Dacia Duster in competitia Pikes Peak International Hill Climb
In spiritul marcii, Dacia, recunoscuta pentru vehiculele sale cu un raport pret/prestatii imbatabil, va participa la cea mai celebra si exigenta cursa de coasta din lume, la "Pikes Peak International Hill Climb".
Distribuie pe Facebook
Profitand de experienta de la Trofeul Andros (unde doi ani la rand Dacia Duster, pilotata de cvadruplul campion mondial de Formula 1 - Alain Prost -, s-a clasat pe locul doi), o versiune special pregatita de catre echipele Renault Sport Technologies va participa la aceasta intrecere legendara.

Dupa doua sezoane in care Dacia Duster Glace a obtinut titlul de vice campion la Trofeul Andros, ambitiile Dacia pe plan international cresc constant datorita valorilor care i-au generat succesul: marketing de calitate, vehicule fiabile la un pret accesibil.

Pregatita sa faca fata tuturor provocarilor, Dacia a decis sa participe la cea mai celebra cursa de coasta din lume, la Pikes Peak International Hill Climb, ce va lua startul pe data de 26 iunie, in Colorado - Statele Unite.

In pofida celebrei maxime a baronului Pierre de Coubertin, Dacia nu crede ca important e "doar" sa participi. Dacia a hotarat sa se asocieze cu Jean-Philippe Dayraut, triplu castigator al Trofeului Andros, unul din starurile de necontestat ale condusului pe gheata. In parteneriat cu structura "vip challenge" a lui Jean-Philippe, echipele de la Renault Sport Technologies si Tork Engineering vor dezvolta o versiune specifica de Dacia Duster de 850 CP adaptata regulamentelor si constrangerilor foarte severe de la Pikes Peak.


Sursa: Dacia
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2011